Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Florian Autista

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Florian Autista's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Poti circula maxim un an cu numere de Ro ,timp in care esti obligat sa inscri masina in Norvegia.dar daca masina o treci pe numele altcuiva de exemplu frate,tata si iti face omputernicire sa circuli cu masina nu poate sa iti faca nimeni nimic nici dupa un an de zile pt ca masina nu rezulta pe numele tau .Deci ai imprumutato.
  2. Ok mersi Ciprian ,problema e ca azi firmele de transport nu stau sa discute cu tine ca incepator si asta pt ca soferi au de unde sa aleaga ...dap belea .Hai ca am dat un telefon mi"am amintit te un baiat ce e sofer de 15 ani pe tir ce e neam indepartat cu Sotia,nu credeam ca ma poate ajuta,dar lam sunat si mia spus asa :ca daca chiar insist asa ma poate lua el de saptamina viitoare face nationale si o data pe luna europa si mia promis ca ma va lasa sa conduc cind va putea cica ,ca noaptea nu st controale pe autostrazi si om vedea cum om face si de manevre... DECI DE CE NU VRETI IN ECHIPAJ CU INCEPATORI ? uite ca speranta iasa ....
  3. Perfect ,deacord prietene ! Dar tot nu mai ajutat cu nimic si continuind asa nu are nici un send discutia se pare ...Prieteni nu cer alceva decit un sfat ,o parere un exemplu prin care vati dat drumul ca soferi ati reusit sa intrati in SISTEM fara de care de afara nu faci nimic .Sa fie chiar atit de Greu ?! Ma ofer in a oferi o suma de bani doar pt a fi ajutat nu EXISTA NIMENI !!!!!
  4. Salut ,Ciprian cu tot respectul 1. nam uitat limba romina si nici de unde am plecat si acolo ai venit tu adica Timisoara,Arad ,in fine..2 doar daca ai fi sofer ai sti ca un sofer poate lua alt sofer incepator chiar si fara contract ca sal initieze eu vb de 15 zile e posibil daca se vrea asta cu instintarea patronului sa nu ... 3 Sunt constient de amenzi da aici eu nu vorbesc de un necunoscut ,ci de un om Serios,si de Incredere lasa Furatul nu vorbim de asa ceva !(neavind incredere intr"un necunoscut ) inseamna sa nai incredere in tine prietene . Ok si dami si mie daca te rog exemplu concret de cel putin 2 firme controlatile ce ar lua un incepator ,am sa intru acolo am sa stau patru luni si pe urma plec .Am sa man torc in Italia aici nu iti cere nimeni ani de experienta ci vrea sai demonstrezi la fata locului cu patronul de fata siguranta in a te pune la proba :sai demonstrezi ca esti persoana perfecta pt ei ca sti ce vrei , si in 2 zile Ai Tirul in mina....,asa si mie nu 4 luni ci 2 ca sofer 2 miar ajunge .....,nu stiu cit citigi tu daca totusi daca faci soferie in Ro dar iti promit ca daca tu mi"ai putea demonstra asta eu ti"as gasi de munca in Milano, cunosc pe cineva daca te"as duce si te"ai descurca bine la proba de 5 minute cea ce eu deocamdata nu fac te"ar angaza cu salariu Ft frumos .Ca raspuns,De de nu vreti sa lucrati in echipaj cu incepatori? de ce nu ne explidi tu cum si pe ce vremuri ai inceput ca incepator .Ca asta CONSIDER EU e un sait nu Descurajarea celor incepatori ci IN SPRIJINUL LOR ,de ce nu spre rezolvarea acestei etape .Cu stima si respect Florian
  5. Foarte buan intreabarea De ce nu vreti sa lucrati in echipaj cu incepatori ? ) Felicitari ,si asta pt ca de ceva vreme buna ma macina serios si pe mine aceasi intrebare prieteni buni .....si din pacate nu reusesc sa gasesc nici o rezolvare !!! Deci am lucrat 5 ani pe 3.5 tone camioncino iar pe urma am facut CE,DE atestat marfa ,persoane, cu tot respectul pt cei ce au afirmat ca azi scoala auto nu mai e cum era o data si ca azi permisele le iau TOTI PROSTI ,nu este asa vo vorbesc din propia esperienta zile ,nopti ,saptamini si luni nedormite nemincate pline de amaraciune am trecut pt a putea obtine CE,DE cu punctaje maxime admis din din primul tentativ la sala si oras ,mia placut sa invat si miam dat toata silinta si pe cind credeam ca trecut munti miam gasit in fata proba atestatelor !!!. Mult mai grea deci prieteni bni nu e adevarat ca azi permisul se ia usor si la fel atestatele !! . In schimb referitor la a lucra cu un incepator e problema ,cu toate ca eu incurajez si sustin toti colegi incepatori ce nu au frica de Bizoni regi strazilor si au in singe aceasta Unica Extraordinara meserie .Problema e :De ce soferi cu experienta de 2 ,5 ,10 ,20 de ani sunteti atit de plini de voi va credeti profesionisti iar pe noi incepatori ne priviti cu sila si dispret ?! Pt ca asta e realitatea ! va e frica ca azi incepatori miine soferi va vom fura piinea ? Asta e adevarul uite eu in 15,03,2013 am avut in mina permis ,atestate ,card iar de atunci am condus prea putin un Mercedes Artos 2007 schimbator automat Autotren 40 t ,Si tot in proba un Iveco Stralis 2008 Tir problema e ca nu vrea nimeni sa investeasca intrun incepator citeva saptamini sal invete . Credetima a conduce Tirul nu e atit de greu cit pare !! nu e adevarat ca trebuie nu stiu cite luni pina inveti pe mine pe Iveco ma luat in proba un patron si mia spus asa :tie dupa 15 zile dupa ce teas lua eu cu mine sa ten vat as avea incredere sa iti dau Tirul pe mina si sa te trimit singur ,Deci ? unde e Filozofia e adevarat am 25 de ani si am condus 5 ani pe camioncino de lam rupt dar eu cred ca avem Dreptul la o mina intinsa o mina care la rindul meu eu pe urma asi intindeo la alt incepator pe urma .Cu tot respectul incurajez toti incepatori !!!
  6. Salut ,cu tot respectul pt cico_3504 ,mia facut placere sa citesc toate comentarile postate pe sait,Cu tot respectul nu sunt de acord cu stersul mesajelor o experienta sau un exemplu in plus imi poate prinde bine .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.