Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Tudor Mihai

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Tudor Mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Ii o firma foarte ok si patronul si toti cei din conducere poti incerca linistit la ei.
  2. Oricum romani pe dincolo stai cu ei ziua la povesti si seara te fac de motorina la greu dupa care ti-o vand tie inapoi.Stiu destule cazuri.Pacat ca ne furam intre noi in 10 min au luat 1000 de litri asa pompe au si furtune eu tot cu ochii in oglinda pe rezervor sunt noapte in parcari ca trag langa tine si ti-o fac pe cand pui contact dai pace,iara grija mare cand auziti motor pornit pe langa voi in parcari uitativa sa nu aveti furtune.
  3. Dar da un mail la ARR din judetul tau ca iti raspund cum promtitudine si rapid la orice nelamurire ce o ai legata de ei.Si te sfatuiesc ei ce si cum ii bine.Dar cred ca are trebui daca nu mai este aceeasi serie.
  4. Tudor Mihai

    Gps

    Eu colegule am un Serioux Urbanpilot Q55ot2 cu igo primo 2 il folosesc cu succes prin europa fara probleme.L-am comandat de pe emag sper sa nu fie reclama cu 200 lei cu transport.
  5. Da ii adevarat colegule Cosvic au renuntat cu Renault deja pe extern am vazut daf-uri inca ma intrebam cum de au luat daf.
  6. Nu merge la ei is niste mincinosi si dupa fiecare cursa ai ceva de platit.Plus ca bani putini te tine pana iti gaseste cursa,camioanele,remorcile sunt varza varza te ploaua in ele vai si amar.Recomandare nu te duce sunt din oras cu ei.
  7. Tudor Mihai

    Ce GPS folositi?

    Eu folosesc cu succes un Serioux Urbanpilot UPQ550T2 pe extern si pe intern ma duc la destinatie fara sa ma bage pe interzis pentru camioane sau drumuri inguste alte chestii.L-am achizitionat de pe un site daca vrei iti las PM cu 200 lei +50 lei igo primo 2012 ultima versiune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.