Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

balas tudor

Members
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de balas tudor

  1. Ma intreb cum o sa le impuna acestor SOFERI sa conduca peste program sau cum le vor trage banii pe motorina ca nu sau incadrat in consum? Dar sant convins ca patronii romani din transporturi unde toti sant mari specialisti vor gasi si acolo tradatori care se vor vinde pe maruntis
  2. Cumpar frigider 12-24V pentru Man TGA.Nr de tel:0751669655
  3. balas tudor

    itp

    nycusor. Daca ai plecat de acasa cu I.T.P.-ul expirat este vina ta . Obligatia unui sofer profesionist este si verificarea documentelor --camion--marfa--. inainte de a pleca in cursa . Nu trebuia sa pleci in cursa daca observai ca I.T.P.-ul mai are cateva zile si expira .
  4. nu pleca in cursa fara frane domnule conducator auto.
  5. VOLVO --the best. Punct-si am pipait tot in afara de SCANIA -
  6. Toti ne plangem ca lucram pe bani putini. Eu lucrez la o firma care lucreaza legal si care nu i-mi impune sa lucrez fara sa respect programul de lucru . Deci domnilor participanti la trafic sa stiti ca daca toate firmele de transport ar lucra legal automat sar mari si tariful la transport si automat si soferii nu ar lucra la plata per kilometri parcursi ceea ce de fapt este interzis prin lege . Dar poate vorbesc prostii sau v-am suparat pe multi care va pretati la plata per kilometru parcurs asa ca nu aveti de ce sa va plangeti daca acceptati sa lucrati fara program si acceptati toate ideile acestor mari transportatori nascuti peste noapte care au propriile legi.
  7. clau46 superba ultima imagine cu cei doi.
  8. Cap de neamt. Foarte ingenios. Un popor care se gandeste la oamenii sai.
  9. Asta nu vezi numai in Romania. De asta santem remarcati pretutindeni.
  10. Un accident cu o victima la Constanta a fost prezentat pe toate posturile de televiziune dar ceea ce nu inteleg eu este faptul ca nimeni din cei care prezentau vezi doamne teribila stire nu sa intrebat de unde avea atatia bani la varsta de 24 ani pentru un PORSHE . Probabil din salariul minim pe economie. Bine ca macar a fost singur si nu a mai facut si alte victime. Pentru aceste BEIZADELE nu pot sa spun dumnezeu sa-l odihneasca.
  11. rauuul. Chiar ar trebui sa ai respect pentru acei betivi cu mainile galbene de tigari si cu mamaliga sub unghii cum i-ai descris tu. sa stii ca cei la care ai facut referinta tu au carat marfa in toata lumea fara GPS doar cu un biet atlas sau o harta . Pe deasupra ei aveau in lazile de pe semiremorci incepand de la lada de scule complecta si multe piese consumabile si anume. Curele de transmisie --alternator--electromotor--supape sau macar garnituri si aici ma refer la supapa 4 tate sau la purcelus . Mai aveau si cutia cu suruburi si cu seibi si piulite. Si ei chiar stiau sa remedieze acele mici defectiuni.
  12. Unde sant acum minerii lui Cosma CEI CARE NU AU LOCURI DE MUNCA? Sau ei se pricep doar la extractia de carbune si la batut oameni?
  13. Pe cine intereseaza asemenea subiecte de altfel foarte importante pentru viitorul Romaniei? Cea mai mare vina o au informatiile din mass--media care dezinformeaza cetatenii tarii cu stiri de senzatie gen --gemenele lui Truica --- Monica Columbeanu -- Oana---Pepe sau mai nou Sile Camataru. Si prostimea se uita cu gura cascata la astfel de stiri de senzatie si ne miram ca am ajuns unde am ajuns.Deci cum sa nu vindem si zacamantul de la Rosia Montana daca vrem sa devenim milogii Europei milogii FMI milogii NATO sau cu alte cuvinte milogii tuturor. Noi romanii de cand ne stim i-am pupat pe toti in cur vezi doamne ca e italian sau neamt. De ce? Deci haideti sa facem ce stim noi mai bine . SA NE VINDEM TARA. Dar dupa ce nu vom mai avea ce sa vindem ce vom face noi cei care ne platim contributiile catre statul acesta de cacat . Pe noi cui o sa ne vanda? Probabil nimanui pentru ca noi santem sau vom fi prea vechi sa mai fim utili cuiva.
  14. Niciodata pentru ca pe noi ne intereseaza daca camionul este nou sau care cabina ofera cel mai bun confort de parca am fi in concediu. Oare saraca RABA ce confort oferea? Va spun eu--- cu RABA erai chiar sofer si in plus aveai si bani.Dar poate iarasi supar si iarasi vorbesc din vremuri de mult apuse. Deci .....
  15. Ceea ce mi se pare un abuz .Scuze pentru acel NU.
  16. In urma ninsorilor din ultimele zile a fost prezentata o stire cu un camion care a derapat in sant pe drumul care leaga Bistrita de Suceava mai precis pasul tihuta. Dar acuma vine nemultumirea . Echipajul de la politia rutiera care sa deplasat in zona a considerat ca soferul este vinovat pentru ca atentie SEMIREMORCA nu era echipata cu anvelope de iarna.Si ceea ce mi se pare un abuz este faptul ca cel amendat este tot bietul sofer de parca camionul pe care lucreaza este al lui personal si nu al firmei unde lucreaza. Deci inca o amenda pentru saracul sofer.
  17. Vad aici foarte multi prefera confortul . Oare nu mai important este faptul sa duci bani la familie la timp chiar daca conduci un camion nu chiar nou.? Ideal ar fi sa lucram toti pe camioane noi dar nici in viata nu toata lumea e director de banca.
  18. Rog raspunsuri din partea patronilor. Platiti soferii cu salarii decente nu la kilometrii si la timp si nu va vor mai fura. Daca voi furati din banii soferului si soferul trebuie sa fure de undeva. Si pentru sofer este tot criza. Voi acesti patroni corecti nu stiu dupa ce formule magice sau formule doar de voi stiute calculati consumul de motorina. Eu sant un sofer care ma incadrez in nivelul de peste 40 ani . Stiti la ce m-am referit. CONSUMUL d-lor patroni atotstiutori la un cap tractor + semiremorca este 27 litri la gol la care se adauga 0.5 l per tona transportata. Consumul aerotermei se calculeaza separat. Incerca-ti formula asta o luna si nu ve-ti mai avea soferi hoti.
  19. Vlase spedition. O fi ala cu Scania care nu poate fi condusa numai daca ai studii superioare?
  20. Mare tragedie. Era unul dintre pilotii care avea mult de spus in Moto--Gp. Dumnezeu sa-l odihneasca .
  21. antrax. Probabil ca il intereseaza doar consumul.
  22. Centrum-H.Essers . Cea mai clara dovada a ceea ce a ajuns soferul. Nu vorbesc in necunostiinta de cauza .Am incercat sa ma angajez la Centrum -filiala Oradea avand experienta dar nu am reusit. Aici pot confirma cei care au lucrat in Centrum-Oradea. Baietii mai vechi pot confirma asta-- PIT-- NELU AVRAM -- STEFANICA--- IMI GASPAR. Deci nu ajungeai in Centrum dupa cateva luni de la dobandirea permisului sau a atestatului. Scuze am uitat pe ILIE. Un fost coleg .-- TUDOR.
  23. Sa discutat despre un sidicat al soferilor romani. Va propun altceva pana sa ajungem la sindicat. ---Cine are sange in instalatie sa trimitem prin fax la sediul ARR- Romania si la sediile reprezentantelor ARR din judetele din care facem parte fiecare alaturi de copii dupa foile de parcurs si diagramele aferente fiecarei foi de parcurs . Prin asta se poate dovedi modul in care santem obligati sa lucram. Poate se va sesiza si cineva din Mass--Media . Dar poate ca sant un rebel care voi ramane tot singur.
  24. Un sofer experimentat sau un sofer neexperimentat*** Depinde de seriozitatea firmei care face angajarea. O firma serioasa cu siguranta ca opteaza un sofer experimentat in dauna unui sofer neexperimentat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.