Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Petre_bio

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    România

Petre_bio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna , colegii. Se angajeaza cu carte de munca cu minimul pe economie . La angajare te atentioneaza ca tre sa stai 2 ani , in cazul in care pleci mai repede platesti firmei 4000 RON .In primele 6 luni esti sofer 2 cu plata de 160 E la cursa . Dupa aceea si dupa o eventuala testare prin care dovedesti ca ai experienta suficienta treci ca si sofer 1 cu plata de 180 E pe cursa . se lucreaza doar in echipaj , dupa cum a zis Luciano , dar la descarcare pe tara , de regula la Bucuresti se merge pe rand , o tura unul si o tura celalalt . Mai sunt ceva bonusuri :de ex. pt 4-5 inc. desc. inca 10 E si peste 5 inca 15 E, si pt soferii care isi indeplinesc toate obligatiile si nu au evenim. zgariat cabina sau duba se da un bonus de 100 E pe luna dar pe o per de 3 luni (adica 300 E). In rest nu stiu inca sigur. Maine ma duc la ei pt angajare. Eu am exp. 2 ani jumate , dar este posibil sa ia si fara experienta. Puteti incerca cei care sunteti din zona. Bafta si Drumuri Bune !!! ( nu ca si cel de la Iernut la Tarnaveni ).
  2. Danchi , depinde peste cine dai . Normal , daca ai facut pana vineri 6 programe nu mai ai voie sa incepi altul pana duminica la ora 24 UTC. Dar daca ai noroc , poti sa mergi mult si bine si de sambata de la ora 14.01. Drumuri bune , fara controale riguroase !!!
  3. pentru uac77. citeste ceva mai inainte. S-a scris despre Galassinni . Cred ca ar mai trebui atentionati colegii sa mai citeasca si postarile anterioare pentru inceput , inainte de a scrie. Va doresc sa aveti Drumuri Bune ! si Bafta celor care cauta de lucru.
  4. Cred ca cel mai bine ar fii sa incepeti sa va depuneti CV-uri sau sa dati telefoane.\
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.