Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florispa

Members
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florispa

  • Dată Naștere 07/26/1981

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

florispa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

0

Reputație Comunitate

  1. Daca un jucator faulteaza in interiorul careului ....... ia rosu ...... dar se da si penalty!
  2. Este o incalcitura de cooperative sub fel si fel de denumiri (planet coop. : feranti trasporti), ideea e ca sa te munceasca si apoi sa nu-ti dea bani! Treaba e destul de bine studiata de cei trei fratii care sunt si patroni. magazinieri, cunostinte de ale lor. Au sediul pe via di Fioranello 101 ( o traversa de la via ardeatina pana la via appia imediat dupa GRA). La inceput iti promit 60 euro la zi, bani in fiecare luna, iar dupa ce trece luna esti instiintat ca de fapt ei platesc dupa 2 luni pt luna muncita. Si asa am mai muncit o luna si apoi sunt instiintat ca de fapt voi fi platit pe 25 martie ca asa e politica firmei. Azi m-am prezentat la sediu si pentru decembrie si ianuarie 325 euro. Mi s-a parut ca astia sunt doar banii de tigari dar secretara foarte infipta mi-a spus ca nue cum gandesc eu ci cum zice ea! Se baga amenzi din burta, eu am avut anomalii (adica nu am luat bani de la client in momentul livrarii) doar ca ce mi-au aratat ei erau pe òa civita vecchia oras unde eu nu am fost nici macar de placere. Deci ideea e ca sa va feriti de ei, cauta mai tot timpul soferii. Sunt si romani carora le place acolo acum eu nu pot spune ca ii fura pe toti dar eu am patit-o, si nu am fost singurul. Au anunturi atat pentru categ C cat si pentru B dar mai mult se fac livrari la domiciliu avand contracte cu SDA si Bartolini! Si uite asa mi -am tras o gaura de vreo trei luni de trai la Roma fara bani, Mai cautam!
  3. Eu am incheiat socotelile cu ei la sfarsitul lunii ianuarie! Depinde de cooperativa cu care te hotaresti sa colaborezi! Eu am lucrat atat ca si dependent cat si cu masina personala! Am lucrat la SDA! Dupa socotelile mele nu se merita, daca esti dependent iti ofera 0,50 eurocenti pentru livrare, iar daca esti cu masina ta 3,00 euro! se consuma in jur de 30 - 35 euro la zi de motorina, esti constrans sa iesi de la baza pe la 11 00 AM iar la 19 00 tre sa fi inapoi deoarece la 20 00 pleaca camioanele, deci pachetele care le aduci pentru a fi trimise spre diverse destinatii trebuie sa fie la baza pana la 19 30 maxim! Timpul de lucru incepe la 7 00 AM si se termina undeva la 21 00 iar in perioadele de craciun sau pasti pana la 23 00 sau poate si mai mult! Acum depinde de tine! Bafta!
  4. Daca este vorba ca sa te inscrii la scoala iti trebuie bani si o sa-ti faca ei niste fotocopii dupa buletin, permis etc. Daca e vorba de ARR atunci ai nevoie de fotografii (marime 2,5 / 3,2) dovada platii pentru atestat (in jur de 50 ron) si daca nu ma insel vreo 3 fotocopii dupa aceasta chitanta. In rest mai ai de completat un formular la ARR lipesti o fotografie si apoi mai ai nevioe de rabdare, la mine a durat destul am dat examenul pe 20 09 si ieri am fost informat ca a sosit! Bafta!
  5. 1) Ansamblu de cunoştinţe într-un domeniu de activitate achiziţionate în procesul practicii îndelungate. 2) Rezultat al interacţiunii omului cu lumea obiectivă, reflectat în conştiinţă. Din moment de ai asa ceva le dai la toti peste nas
  6. multumesc multumesc! Si sper ca intr o zi sa ne si vedem ....... nu la treaba ci in vacanta :P ;)
  7. Superba melodia ! Insa ce e mai tare ...... toata echipa e numai un zambet! Urez la toti sa aiba un asa loc de munca ! Tare sudorul cu dintii de "culoare galbena"! Poate de la prea mult fumat! :D
  8. Sau de fier masiv (sector de drum Miercurea - Comanesti) :P
  9. edy mic de salarizare nimic? Un mic indiciu macar!!!!!! Multzam!
  10. Da doar momentan am un apartament de terminat aici la roma si dracu mai stie cum scap de acest lucru ca e cam dus cu pluta proprietarul! Cred ca in august fac cumva si ajung si eu acasa si atunci trec pe la ei sa vad care e treaba! Oricum am sa incerc ca nu mai pot de praful din constructii! Las sa mai toarne betoane astia mai tineri ca eu unul is satul!
  11. Esti anuntat pe loc daca esti ca si angajat sau te vor suna ei? multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.