Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

RemusL

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

RemusL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Pentru Germania tot Lebara este convenabil.20 euro,activarea cartelei pe internet si ai optiunea alegerii unei tari cu care poti vorbi 1000 min.
  2. iti dau dreptate cand spui ca am fost iresponsabil...dar cand esti in situatia de a fi la inceput de drum ca sofer de tir,cand nu te angajeaza nimeni,ajungi sa accepti compromisuri ,doar pentru a face vestita vechime.la mine nu se pune problema conducerii unei masini ci cerinta firmelor de a avea vechime.Iar camionul care este in foto,l-am recuperat din italia,fara a sti cum arata sau in ce stare este.iar celalalt camion l-am recuperat din olanda.ambele fiind abandonate de catre soferii anteriori. Apoi eu nu am postat aici pentru a cere dreptate,ci pentru a atentiona viitoarele victime despre ce-i va astepta daca se vor incumeta sa accepte sa "sclavageasca" la unul ca dolha.atat.multumesc pentru atentie si drumuri bune va doresc tuturor.
  3. Drept la replica: In primul rand te rog sa specifici,cine ti-a adus prejudicii!Si cine ti-a adus camionul in starea in care se vede! dupa cum se vede din email-ul trimis de mine,am ramas socat de starea in care am gasit camionul(bineinteles ca l-am denumit cum se vede,nicidecum cum spui tu).de ce nu le spui cati bani mi-ai dat in perioada cat am lucrat pt tine?faptul ca de pasti ma puneai sa vand motorina sa am bani din ce trai?starea in care ti-am adus primul camion abandonat de alt sofer in Olanda.Am si pozele alea.si mai am si alte poze,pe care vei avea ocazia sa le vezi cand ne vom intalni la proces.DEPASIREA DE PROGRAM - este multumita tie(argumentai ca tu ai pe laptop programul cu pornirile mele si opririle.nu ne-am certat la telefon atunci,cand am scos de pe tahograf hartia sa-ti citesc ca nu am cum sa urmez ce spui tu?), cu insistentele tale de a ajunge la o incarcare urgenta pentru penny Germania.sau ai uitat?sau ai uitat cand ti-am spus ca tot camionul este o epava si ca risc sa sar de pe drum cu el ? si rezultatul de la service nu il postezi aici sa vada lumea ce camion conduceam pe comunitate?si cate ar mai fi de spus,dar probabil ca lumea care citeste aici si-a format o idee despre cine sunt ,sau cum sunt si probabil si despre tine.ar trebui sa-ti fie rusine,dar tu nu stii ce inseamna asta.restul ramane sa-l discutam intre noi.
  4. Uite cum ne adunam!:(eu am lucrat de la sfarsitul lui martie pana acum 2 saptamani si tot fara bani am plecat.in aceeasi situatie sunt inca doi:unul din vulcan si unul din gorj.noi il dam in judecata si ii facem reclamatii peste tot(itm,fisc etc).In concluzie,feriti-va ,ca de dracu de asta, care este tatal lui!!!!mie mi-a spus ca nu are bani si pana la urma se pare ca nu are de dat!daca doriti cei doi care ati "furat-o"inaintea mea,alaturati-va noua sa-l doboram la tribunal.eu maine merg sa vorbesc cu un avocat.pe net nu apare decat cu un singur angajat la fisc(oricum mai caut).
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.