Jump to content

groza radu-mihai

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About groza radu-mihai

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 05/10/1979

Profile Information

 • Location:
  cluj-napoca

Contact Methods

 • Yahoo
  grozamihai@yahoo.com
 1. poti folosi 28 diagrame complectate pe spate si sa ai contractu de munca in original (sau legitimatie). Acuma am un sofer in cursa scoala n-eu oprit baietii la prima diagrama si a fost totul ok. Nu au cerut diagramele numa contractu care l-au verificat sa fie introdus la ei in baza de date.
 2. Marius sa te vad la rampa 1 din P&G timisoara ca o bagi din prima a doua a zecea ca acolo multi o dau greu in rampa si am vazut acolo si 30min bagat in rampa (ii drept sofer capos care nu asculta de altii cand ii dirijeaza)
 3. scuzama ca intervin domnule marius. sunt soferi cu milioane de km in spate care gafeaza la rampa. am intalnit sofer care la 40 de rampi goale nu nimerea rampa 21 si se chinuia si l-am intalnit in londra la dachers toate intre 2 rampe ocupate si a bagat-o din prima pe dreapta cu mu;t mai putin loc de manevra. Sunt uni care la inghesuiala baga mai repede decat la spatiu liber de manevra.
 4. mi se pare mie sau patul de jos are foarte mica inaltime (spatiul pana in patu de sus) si ca sa cobori patul de sus trebuie sa tragi spatarele scaunelor in fata. Oare au rezolvat problema aia la scaunul copilotului sa nu steie cu genunchi in bord? nu se vede din videoclip totusi spati de depozitare daca nu era trapa aia sus acolo era mult mai mare gen daf nu ca imi palce daf-ul
 5. colegu eu am lucrat la ei doua sejururi am cheltuit 150 de euro pe luna cu tigari cafea mancare bere apa dus (nu in fiecare zi) mai un servetel umed depinde cum te gospodaresti iei o galeata de tutun din luxemburg 26.90euro sau belgia 33 euro tuburi si filtre vreo 600 (250 cadou) 400 is cam 3 euro o masina de facut tigari de la 5 la 10 euro , si iti ajunge cam 3 saptamani (asa atinut la miine) cumparaturi sa faci din austria sau germanica(la germanica platesti pfandu 0.25 da il primesti inapoi daca duci sticla sau doza).
 6. atasez si eu ceva poaze masina care pe care am condus o luna de zile si un mic accident un volvo aprins de la prea mult redbull [ataşament şters de admin din cauza vechimii]
 7. deci daca expira permisu nu este valabil atestatul cardu taho vom fi obligati sa stam cel putin o luna pe tusa schimbi permisu+ o saptamana scolarizare atestate + 30 de zile pana iti vin atestatele si cardu taho atestatul respectiv card taho nu este valabil numai cu nr de permis pur si simplu romania(europa)
 8. mai fa vizite pe la armata german, rusa, austriaca, cam scot la casat (in ucraina cred ca gasesti la oseru de masini incarcat cu kalasuri)
 9. o ideie poate prosteasca un generator si un motor electric trifazat cu reductoare si nu prea ai nevoie de putere greutate mai mica consum relativ mic maxim 5 litri la ora dar nu stiu costurile
 10. este o firma de taxiuri din bratislava emite cu 1000w exact ca si sluba de la ora 12 si parca la 17 care se aude in toata romania.
 11. la multi ani! sa aveti viata plina de bucuri si sucesuri(succese)
 12. astept oferte una este noua alta folosita le dau doar impreuna ATENTIE SUNt DOAR IN AM necesita modificare pt FM
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.