Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

groza radu-mihai

Members
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de groza radu-mihai

  1. poti folosi 28 diagrame complectate pe spate si sa ai contractu de munca in original (sau legitimatie). Acuma am un sofer in cursa scoala n-eu oprit baietii la prima diagrama si a fost totul ok. Nu au cerut diagramele numa contractu care l-au verificat sa fie introdus la ei in baza de date.

  2. scuzama ca intervin domnule marius.

    sunt soferi cu milioane de km in spate care gafeaza la rampa.

    am intalnit sofer care la 40 de rampi goale nu nimerea rampa 21  si se chinuia si l-am intalnit  in londra la dachers toate intre 2 rampe ocupate si a bagat-o din prima pe dreapta cu mu;t mai putin loc de manevra. Sunt uni care la inghesuiala baga mai repede decat la spatiu liber de manevra.

  3. mi se pare mie sau patul de jos are foarte mica inaltime (spatiul pana in patu de sus) si ca sa cobori patul de sus trebuie sa tragi spatarele scaunelor in fata.

    Oare au rezolvat problema aia la scaunul copilotului sa nu steie cu genunchi in bord? nu se vede din videoclip

    totusi spati de depozitare daca nu era trapa aia sus acolo era mult mai mare gen daf nu ca imi palce daf-ul

  4. Colegu puteai sa mai adaugi si altele acolo si vedeai ca nu prea iti mai raman bani salariul asta e mizer de-a dreptu. Tre sa mai adaugi telefoane, internet (nu tot timpul e gratis), o bere, o haina, un parfum, un cadou pentru cei de acasa (copii, prietena, etc fiecare ce are in functie de caz) si multe altele care sunt neprevazute. Si la urma urmei muncesti sa faci un ban, nu te duci la munca de dragul de a avea de unde veni acasa! Toate astea ar trebui sa le cunoasca domnii patroni, directori, sau manageri atunci cand acorda cu multa "generozitate" asemenea salarii si sa nu se mai arate surprinsi cand soferii le fac probleme. Chiar daca sunt incepatori asta nu inseamna ca sunt slugi. Au si ei aceleasi cheltuieli ca si cei cu experienta; normal ca nu pot sa ia acelasi salariu dar nici sa-si bata joc. Drumuri bune la toti colegii!

    colegu eu am lucrat la ei doua sejururi am cheltuit 150 de euro pe luna cu tigari cafea mancare bere apa dus (nu in fiecare zi) mai un servetel umed

    depinde cum te gospodaresti iei o galeata de tutun din luxemburg  26.90euro sau belgia 33 euro tuburi si filtre vreo 600 (250 cadou) 400 is cam 3 euro o masina de facut tigari de la 5 la 10 euro , si iti ajunge cam 3 saptamani (asa atinut la miine) cumparaturi sa faci din austria sau germanica(la germanica platesti pfandu 0.25 da il primesti inapoi daca duci sticla sau doza).

  5. ruta pe unde vrei sa mergi siii iti dau ardealu in mana mai ales apusenii.

    Propun Bucuresti  Pitesti R.Valcea  Sibiu  Deva Brad (Buces-vulcan  Frumos deal) Abrud  Rosia Montana retur Abrud  Zlatna  Alba Iulia  Sebes Sibiu  R.Valcea  Pitesti Bucuresti (Sau Rosia Campeni Baia de Aries Turda TG.Mures (Ungeni-Acatari varianta) Rupea Brasov - Bucuresti

    Dar musai doi soferi daca nu ai cazare.

  6. este firma de plasare asta?

    am lucrat la waby circa 3 saptamani nu m-am inteles bine cu titularu (incarcari descarcari cu magnetu) in echipaj si magnet nu merge treaba daca as fi singur ar fi alta treaba dar sosit in germania magnet la descarcare maxim 4 ore somn si inapoi la romanica la bucale magnet incarcare si asa mai departe cred ca in trei saptamini am avut niste ore bune de odihna depinde de titular (eu nu am reusit sa ma adaptez) poate mai incerc

    ps puteti sa imi trimiteti formularu de inscriere.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.