Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

groza radu-mihai

Members
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de groza radu-mihai

  1. poti folosi 28 diagrame complectate pe spate si sa ai contractu de munca in original (sau legitimatie). Acuma am un sofer in cursa scoala n-eu oprit baietii la prima diagrama si a fost totul ok. Nu au cerut diagramele numa contractu care l-au verificat sa fie introdus la ei in baza de date.
  2. Marius sa te vad la rampa 1 din P&G timisoara ca o bagi din prima a doua a zecea ca acolo multi o dau greu in rampa si am vazut acolo si 30min bagat in rampa (ii drept sofer capos care nu asculta de altii cand ii dirijeaza)
  3. scuzama ca intervin domnule marius. sunt soferi cu milioane de km in spate care gafeaza la rampa. am intalnit sofer care la 40 de rampi goale nu nimerea rampa 21 si se chinuia si l-am intalnit in londra la dachers toate intre 2 rampe ocupate si a bagat-o din prima pe dreapta cu mu;t mai putin loc de manevra. Sunt uni care la inghesuiala baga mai repede decat la spatiu liber de manevra.
  4. mi se pare mie sau patul de jos are foarte mica inaltime (spatiul pana in patu de sus) si ca sa cobori patul de sus trebuie sa tragi spatarele scaunelor in fata. Oare au rezolvat problema aia la scaunul copilotului sa nu steie cu genunchi in bord? nu se vede din videoclip totusi spati de depozitare daca nu era trapa aia sus acolo era mult mai mare gen daf nu ca imi palce daf-ul
  5. colegu eu am lucrat la ei doua sejururi am cheltuit 150 de euro pe luna cu tigari cafea mancare bere apa dus (nu in fiecare zi) mai un servetel umed depinde cum te gospodaresti iei o galeata de tutun din luxemburg 26.90euro sau belgia 33 euro tuburi si filtre vreo 600 (250 cadou) 400 is cam 3 euro o masina de facut tigari de la 5 la 10 euro , si iti ajunge cam 3 saptamani (asa atinut la miine) cumparaturi sa faci din austria sau germanica(la germanica platesti pfandu 0.25 da il primesti inapoi daca duci sticla sau doza).
  6. atasez si eu ceva poaze masina care pe care am condus o luna de zile si un mic accident un volvo aprins de la prea mult redbull [ataşament şters de admin din cauza vechimii]
  7. deci daca expira permisu nu este valabil atestatul cardu taho vom fi obligati sa stam cel putin o luna pe tusa schimbi permisu+ o saptamana scolarizare atestate + 30 de zile pana iti vin atestatele si cardu taho atestatul respectiv card taho nu este valabil numai cu nr de permis pur si simplu romania(europa)
  8. mai fa vizite pe la armata german, rusa, austriaca, cam scot la casat (in ucraina cred ca gasesti la oseru de masini incarcat cu kalasuri)
  9. o ideie poate prosteasca un generator si un motor electric trifazat cu reductoare si nu prea ai nevoie de putere greutate mai mica consum relativ mic maxim 5 litri la ora dar nu stiu costurile
  10. este o firma de taxiuri din bratislava emite cu 1000w exact ca si sluba de la ora 12 si parca la 17 care se aude in toata romania.
  11. la multi ani! sa aveti viata plina de bucuri si sucesuri(succese)
  12. astept oferte una este noua alta folosita le dau doar impreuna ATENTIE SUNt DOAR IN AM necesita modificare pt FM
  13. Am B-ul din 2000 sunt din CJ am facut tara asta cu 3.5 de mi-au sarit capacele lucrat in telecomunicatiii anul trecut in Ianuaria am luat CED-ul si am spus ca schimb profesia si acum conduc o amarata de raba (de persoane LA pt cunascatori) si m-am saturat sa nu ma aud io cu mine in cabina dar merge treaba cred ca ma duc la Arcese sa vad ce fac luni la interviu.
  14. ruta pe unde vrei sa mergi siii iti dau ardealu in mana mai ales apusenii. Propun Bucuresti Pitesti R.Valcea Sibiu Deva Brad (Buces-vulcan Frumos deal) Abrud Rosia Montana retur Abrud Zlatna Alba Iulia Sebes Sibiu R.Valcea Pitesti Bucuresti (Sau Rosia Campeni Baia de Aries Turda TG.Mures (Ungeni-Acatari varianta) Rupea Brasov - Bucuresti Dar musai doi soferi daca nu ai cazare.
  15. hai ma ca eu am 33 de ani si tot m-au chemat la ei sa ma duc de 3 ori intr-o luna cum am trimis dosarul dar intre timp am gasit altceva si nu m-am dus (da au fost insitenti)
  16. este firma de plasare asta? am lucrat la waby circa 3 saptamani nu m-am inteles bine cu titularu (incarcari descarcari cu magnetu) in echipaj si magnet nu merge treaba daca as fi singur ar fi alta treaba dar sosit in germania magnet la descarcare maxim 4 ore somn si inapoi la romanica la bucale magnet incarcare si asa mai departe cred ca in trei saptamini am avut niste ore bune de odihna depinde de titular (eu nu am reusit sa ma adaptez) poate mai incerc ps puteti sa imi trimiteti formularu de inscriere.
  17. am fost joi 25 august de am dat interviu si m-au acceptat luni la ora 8-9 sa fiu cu actele la ei pt angajare si sa stau saptamana pt cursuri de protectia muncii de economii la combustibili si sa vedem
  18. m-au sunat si pe mine astazi dam am fost la waby ieri si m-au acceptat luni merg la cursurile vietii
  19. clar ai stricat pauza sub 15 min nu se considera pauza deci dupa ce ai mutat camionu mai trebuia sa stai 45 min da de nu te prinde macar cred ca nu ai avut 4:30 min de conducere
  20. http://www.politisti.ro/topic/347-cum-se-circula-intr-un-sens-giratoriu-neclaritati-si-reguli-privind-sensul-giratoriu/
  21. gata hai sa fim seriosi si sa ne consideram soferi . aflat pe un drum cu 2 benzi de circulatie pe sens: normal soferii ar trebui sa circule pe banda de langa acostament (daca idiotu (ca nu ii sofer) dupa ce depaseste un alt auto aflat in aceasi directie de mers trebuie sa se incadreze pe banda de langa acostament). ce face viorica nu este corect deoarece trage prea repede dreapta si nu lasa soferul sa se incadreze pe prima banda (unii chiar nu stiu sa aprecieze distanta in oglinda sau le trebuie mult timp sa perceapa ca a depasit demult alt auto) fordu de HD nu semnalizeaza dreapta de ce oare? (daca bine stiti la schimbarea sensului de mers te asiguri semnalizezi parcurgi 50m sau 100m si schimbi directia). in cazul filmuletului poate fordu sa uitat in oglinda si a vazut-o pe VIORICA si nu a mai semnalizat. Film nr 2 Audi precis un pustan de 18-25 ani ochelari stil ochi de musca se grabeste la PARTYsau inmormantare si are pe blonda linga el si poate o excita si pe ea cu adrenalina ca el nu ii dotat . film 3 daca te deplasezi pe prima banda cu viteza legala si intalnesti un auto care merge cu 40 executi manevra de depasire pe stinga dupa care te introduci inapoi pe banda ta = depasire. daca te deplasezi pe prima banda cu viteza legala si treci de un auto care este pe banda 2 cu 40kmh se numeste devansare . daca te deplasezi pe banda 2 cu viteza legala (dupa cum stiu eu benzile sunt facute pt depasiri . sau pt anumite viteze de deplasare "in anumite autostrazi") deci nu ai ce cauta pe bnda doi numa cand faci depasiri sau viraj la stanga {SA MA CONTRAZICETI DACA NU AM DREPTATE in filmul "Dont overtake on the right" din punctu meu de vedere sunt de vina ambi soferi. Cel ce face virajul dreapta nu s-a asigurat si nu asa se face de pe banda 2 de circulatie (semnalizezi 50m intri pe banda unu mai semnalizezi 50 m executi viraju ca nu era cu camionu sa nu poata lua curba. sofer 2 cel care adepasit pe dreapta da este dapasire nu avea viteza legala mai avea destule benzi sa isi arate talentu de vitezoman numa 2 libere.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.