Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

yan30

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

yan30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. yan30

    Suspendare permis

    Salutare la toata lumea vin la voi ca sa-mi dati niste sfaturi: sambata pe 3 mai mi-a fost suspendat permisul pe 90 zile pt viteza. acum 1 an si 8 luni am avut iara-si o suspendare de permis pentru ca am circulat pe sens opus( era 12 noaptea si am ocolit denivelarile pentru limitarea vitezei) . intrebarea mea este urmatoarea : daca ma duc in audienta la seful politiei rutiere as avea castig in ideea sa-mi reduca suspendarea la 30 zile cu examanul aferent 13/15....precizez ca asta e meseria mea. va multumesc.
  2. TI-ai mai gasit doru de munca. Imi caut si eu de ceva timp dar degeaba.Anul asta am facut si cat D pentru persoane si tot nu a aparut nimic la orizont.Experienta pe camion nu am, dar am condus dube, am facut tara dar degeaba, nimeni nu te angajeaza daca nu ai experienta.Imi place meseria de sofer dar se pare ca trebuie sa o las pe dreapta, pt ca nimeni nu are nevoie de incepatori.
  3. Aha...am inteles. Va multumesc pentru raspunsuri...intr-adevar angajeaza in fiecare luna, intr-un final m-as fi dus pentru ca nu am experienta dar nu vreau ca la sfarsit de luna sa aduc bani de acasa sau sa muncesc degeaba.numai bine la toata lumea.
  4. Salut pe toata lumea si va deranjez cu o intrebare. Stiti ceva de firma de transport persoane intertrans company din iasi. Am fost azi la ei la interviu( tin sa precizez ca sunt incepator) si sincer nu mi-au parut prea credibili.orice sfat e binevenit.va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.