Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

shpatz

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

shpatz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. colegule tu ai impresia ca noi mergem de nebuni pe magnet?la ce firma te lasa sa mergi pe magnet sute,poate mii de km intr-o cursa fara ca firma sa stie?era cursa unde nu puteai ajunge decat daca mergeai pe magnet.nu mergeam noi ca vrem.
  2. salut colegii.lucrez din august la o firma mare de transport ca sofer de tir.nu dau nume.pana acum am schimbat 4 masini.de trei saptamani sunt pe alta masina si am avut surpriza ca saptamana trecuta sa ajung la firma si sa fiu dat jos de pe masina pentru ca se pare ca am furat motorina.noi nu ne-am atins de 1 ml de motorina.la noi se lucreaza in echipaj si colegul cu care eram avea masina de vreo 2 ani.eu cand am urcat pe masina,accea masina pierdea apa,ulei si doamne stie mai ce, ca dupa 800 de km era pom de craciun in bord.masinile toate sunt dotate cu gps,cu litrometre si toate dracoveniile.cand am ajuns la firma ni s-a spus ca am furat anul acesta 10000 de litri iar anul trecut 30000 de litri.asta ca sa nu mai zic ca intr-o saptamana faceam 7000 de km din care cred ca vreo 2000 pe magnet.cum e posibil asa ceva?ne-au amenintat ca ne da in judecata si ne mananca puscaria,si fel de fel de amenintari.ce ma sfatuiti sa fac in cazul acesta?
  3. multumesc mult colegii.am rezolvat situatia.bafta si drumuri bune.
  4. colegii daca am pierdut analizele si avizul psihologic trebuie sa le fac din nou sau imi elibereaza un duplicat?
  5. salut.colegii stiti ceva despre firma mondotrans din brasov?as vrea sa imi schimb locul de munca si nu vreau sa imi iau vreo teapa.va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.