Jump to content

soferik30

Members
 • Posts

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

soferik30 last won the day on October 6 2015

soferik30 had the most liked content!

About soferik30

 • Birthday 06/30/1979

Profile Information

 • Location:
  tecuci

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

soferik30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Craciun fericit si voua si La Multi Ani!!
 2. colegu sven-tm acolo diferenta e ca angajeaza incepatori pe banii aia adica te duci cu 0 ore de condus camion cu 0 experienta in ale soferiei cu 0 experienta in ceea ce priveste acte ce trebuiesc intocmite de un sofer,nu te trage pe tine la raspundere nimeni daca lovesti masina,nu iti opreste bani daca o lovesti.Acasa ai platit sa faci scoala si nu ai invatat mai nimic acolo inveti si esti si platit si dupa 3 luni iti iei inima in dinti si strecori o minciuna ca ai mai lucrat la unu care nu ti-a facut acte si uite asa ajungi sa muncesti pe 1500e la kurt beier.Eu iti spun sincer ca la cat am "muncit" eu la hartl m-au platit prea bine.
 3. eu sunt de accord.exceptie facand,dupa parerea mea,cele pentru incepatori care tot dupa parerea mea cel putin in perioada de "ucenicie" este vorba zicalei "dupa fapta si rasplata.
 4. ca fapt divers,a mai observat cineva ca din 340 de vizualizari la acest subiect doar 12 au avut ceva de comentat?si se vaita unii ca e rau,dar nici nu incearca sa faca ceva sa poata sa fie bine,lasa sa faca altii .................
 5. cico vreau sa te contrazic(trebuie sa imi merit "culoarea") spuneai ca nu poti sa ai obligi pe unii colegi sa nu accepte oferte cu salarii,sa le spunem,mici.dar refuzand publicarea unor "oferte" cu plata "la km" sau cu salarii de ras ai "obligi" sa vada ca merita mai mult nu doar sa munceasca pe "bani de tigari".Cineva imi raspundea pe un alt subiect ca "daca nu publicam si oferte cu salarii mici nu o sa mai fie dacat cateva",pai scuza-ma dar asta e site de oferte de munca sau site pentru soferi profesionisti?daca noi aici nu luam atitudine si nu batem cu pumnul in masa o degeaba o sa se infiinteze sindicat al soferilor ca tot asa o sa o ducem.Nu mai acceptati publicarea ofertelor cu salarii "de 2 lei" si o sa scapati de bataia de cap pe care o aveti sa stergeti comentariile care "denigreaza oferta" dar si de "detinatorii de permis" care accepta astfel de oferte.
 6. Şterge mesajRaportare mesaj privatCitare mesajAvertismente emise Dată expediere: Vin Aug 01, 2014 11:49 am Expeditor: Danny Destinatar: soferik30 Următorul este un avertisment emis de un administrator sau un moderator către dumneavoastră. Acesta este un avertisment in legatura cu postarea facuta de tine aici: viewtopic.php?f=172&p=100840#p100840 La urmatorul avertisment vei primi 30 zile ban Imi puteti explica si mie pentru ce este acest avertisment??MULTUMESC ANTICIPAT.
 7. http://www.theaa.ie/AA/Motoring-advice/ ... imits.aspx
 8. pauzele alea mici(5-10 minute)nu se pun la la socoteala.pauza de 45 minute o poti lua in doua transe:prima de minim 15 minute si a doua de minim 30 minute,conform legii.daca spre exemplu:ai condus 4 ore si te opresti si mananci 30 minute dupa ce conduci inca 30 minute trebuie sa faci alta pauza de minim 30 minute deoarece prima pauza este luata in calcul,conform legii,doar 15 minute. sper ca m/am facut inteles,daca nu,nu ezita sa mai intrebi si iti reformulez.
 9. Eu nu consider asta un raspuns',intrebarea mea a fost:'' si daca ai fi stiut ca a doua zi ai fi fost trimis acasa,la fel ai fi facut,nu??'' .?? Daca firma i-ti oprea salariul pe luna respectiva si te concedia,din cauza ca tu ai refuzat sa respecti indicatiile date de catre ei si din cauza ta firma a pierdut un contract cu o speditie pe care aveau 24 de camioane,cred ca erai in culmea fericirii ca ai pierdut un loc de munca fiindca tu ai fost ai respectat legea. De ce crezi tu ca eu sunt nemultumit de ''morala''? Eu am multumit tuturor si ma repet,FARA RAUTATE pentru ''lectie''.
 10. ''conform legii , ca sa fiu impacat cu toate ca eu sunt sofer profesionist si eu raspound de ceea ce fac si pe card apare Mihai Gheorghe nu firma X , as fi comunicat incidentul , nu as ceda rugamintilor , as fi oprit in o zona de servicii apropiata sau o zona industiala , pauza de odihna zilnica si dupa as transversa .( spre nemultumirea firmei bineinteles )'' si daca ai fi stiut ca a doua zi ai fi fost trimis acasa,la fel ai fi facut,nu??ma lesi,deci de gura si citate din legi suntem foarte buni,unii.va multumesc pentru lectie si nu o spun cu rautate.
 11. ''am inceput programul la 08.20 ajung la vapor la 21.24,la 00.20 ma urc pe vapor'' urmatorul vapor era la 8.30 a doua zi iar eu aveam descarcarea la 9.00,Mario,conform legii tu cum ai fi procedat?? eu nu prea sunt plimbat prin porturi si de aia intreb.
 12. Articolul: Articolul 9 alineatul (1) din Regulamentul (CE) nr. 561/2006 Durata totală a acestor două întreruperi nu poate depăşi o oră. Această durată nu poate avea ca rezultat, în nici un caz, reducerea perioadei de repaus zilnic normale. am miscat masina 14 minute(imbarcare,debarcare plus deplasare pana in parcare)+4 minute=10,42 ore de pauza in ziua respectiva,nu??
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.