Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Marton gaby

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Marton gaby a câștigat ziua ultima dată pe Mai 15 2017

Marton gaby a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Marton gaby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Nu nu am ajuns la ei . Nu mi-au inspirat incredere . Acum sunt la Dansk Transpot . O firma complect diferita dar ca o coincidenta contractul meu de munca e tot pe firma Dan Speed. Mentionez ca eu doar imi incasez salariul prin aceasta firma , personalul care ma angajat mia inspirat incredere si tot ce mi-au spus la angajare sa si concretizat nu ca ceilalti de la BRG unde la telefon mi sa spus ceva , la Cluj altceva iar in Esbjerg mi sa comunicat o alta poveste . Apoi mia pierit tot cheful si am spus ca decat sa stau la ei mai bine nici nu mai incep .
  2. Buna ziua am lucrat si eu in aceasta increngatura de firme doar doua saptamani in septembrie 2016 ( Multumesc Doamne ca a fost doar atat) . Din primele zile am auzit ba ca un echipaj plecase cu o saptamana inainte alt echipaj cu trei saptamani inainte si inca vreo doi colegi care lucrau singuri pe masina toti din diverse motive . Un echipaj cica ar fi rasturnat doi paleti de marfa si celalalt echipaj a plecat la sfarsitul primei curse pentru ca soferii au refuzat sa dea in program iar ceilalti doi colegi au fost dati afara pe motiv ca nu vroiau sa ramana de sarbatorile de iarna la munca. Toate acestea le-am aflat inca din primele zile de munca de la alti colegi , desi am ajuns la aceasta firma ( Pinzler Lux cu contract de munca pe franta ) printr-un prieten care o lauda tare bine . Surpriza ... ce sa spus pe acest forum de colegul Sanis sa adeverit in totalitate . 1 Am avut ghinionul sa se moaie cutiile de jos la un palet de mango si incet dar sigur a luato la vale impreuna cu alti doi desi marfa era asigurata cu barele de sustinere din dotare . 2 Mi sa stricat sirocoul iar desteptul de Dumitru a tradus : Nu-i merge clima ! Iar patronul a inteles ca eu vreau aer conditionat noaptea la 5 grade afara . 3 Am primit indicatii sa nu tinem motorul pornit mai mult de 10 min pe zi/weekend pentru a incarca bateriile iar eu am dormit intro noapte 3 h cu motorul pornit pentru a avea caldura . Dupa toate acestea mau adus cu japca la parcarea de la Saint Avold , Franta unde mi sa spus sec ca trebuie sa plec . Din 1250 e cat ar fi fost normal sa iau am luat doar 630 e . Aveti grija dragi colegi ocoliti firma asta cu toata increderea .
  3. Buna Ziua am vorbit cu cineva de la aceasta firma mai exact cu dl Bogdan Grindeanu cu scopul de a ma angaja la ei . Stie cineva ceva detalii despre ei ? Eu am auzit ca e o firma ok , fara probleme . Dar totusi as vrea si o alta parere . Am auzit ca trag pentru Trans Cargo din Danemarca , ce e drept anul trecut am vorbit cu un sofer de la Trans Cargo si era foarte multumit de firma dar nu mai stiu daca BRG Logistic e firma din Romania sau nu . Sper sa nu fac o greseala. Va multumesc pentru raspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.