Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Jimmy70

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Jimmy70

  • Dată Naștere 03/25/1970

Profile Information

  • Locatia:
    Targu Mures

Contact Methods

  • Yahoo
    popoviciusorin@yahoo.com

Jimmy70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. La Transmec se cam impute branza colegule. Tocmai au început sa tragă bani pt consum mare,iar masinile sunt echipate cu sonda si sita pe rezervor. Nici cu km nu mai stau bine,plata la ei facanduse la km. Au început sa plece multi dintre soferi,si vin soferi fără o zi de experienta. Deci pana este carne de tun e bine pt conducere. Problema va fi când vor primi penalizari pt întârzieri. Păcat pt ca a fost o firma buna,deci se imputineaza firmele bune de pe o zi pe alta.
  2. Donator de organe = Motociclist (imprudent si vitezoman)
  3. Salut colegule! Eu am o statie tti 771 merge si la 24 v si sunt foarte multumit de ea! Receptioneaza foarte clar!
  4. Salut colegii. Daca poate da ceva detalii despre firma LUDWIG vre-un coleg (salar,trasee,program).
  5. Craciun fericit tuturor colegilor si drumuri bune sa aveti oriunde v-ati afla!!
  6. Cred ca trebuie sa ai hartie de concediu pentru perioada cat nu ai cardul in tahograf, pentru ca trebuie sa demonstrezi ca ai efectuat pauza de 9 ore!
  7. Jimmy70

    Info drum

    La fel iti dorescsi tie colegule!!
  8. Jimmy70

    Info drum

    Salut colegu! In Alba si Mures este la negru asfaltul, adica se circula bine, in rest nu stiu. Drumuri line sa ai!!(un prieten a fost la Deda si zicea ca drumul e curat)
  9. Buna colegii. As dori prin acest topic sa va avertizez cu privire la firma Mondo Trans din Brasov. Eu personal am fost chemat la interviu de d-nul Munteanu(cu m mic)si i-am spus despre mine ca vreau sa ma angajej la compania dansului, ca nu am experienta si vreau sa invat soferia. M-ia zis ca ma ia la dansul cu conditia sa fac A.D.R.-ul de baza si sa lucrez in echipaj cat timp invat. Dupa ce am luat A.D.R.-ul l-am informat si m-ia spus sa astept sa vina un coleg de pe comunitate pt. a putea sa merg cu el sa invat. Eu intre timp m-iam dat demisia de la firma unde lucram pe o septica si dupa ce a venit colegul de pe comunitate domnul admin. nu a mai fost de gasit. Am sunat zilnic cu insistenta si dupa trei zile ma repezit cuo injuratura si a inchis telefonul. Nu vad de ce ma pus la cheltuieli inutil pt ca si ADR-ul coasta destul de mult si ma facut sa imi ninaintez si demisia la firma cealalta. Asadar aviz amatorilor!!
  10. Sunt perfect de acord cu tine.Cat despre sofer de protocol si eu am fost contactat de domnul director si am refuzat. Am si eu copii mei de care sa am grija si nu de ai dansului!!!
  11. Am fost si eu sunat de patron si m-am intalnit cu el la Brasov. Deocamdata mi se pare ca e totul OK. In maxim 1 saptamana urmeaza sa plec la munca .
  12. Colegule tu nu ai auzit de 12 bani pe Km. Asa plateste Paneuro International din Tg Mures pe intern , iar afara da 10 euro la suta. comentariu eliminat , pentru binele tau !!
  13. Sa mai treceti acolo ca luati doar cu varsta maxima 40 de ani!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.