Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Metic

Members
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Metic

  • Dată Naștere 09/23/1986

Profile Information

  • Locatia:
    Carpinis,Timis

Metic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Metic

    Mercedes Benz MP4

    A-ti fost pozati de un truckspotter in Ungaria , au iesit super pozele . Bine-nteles ca si masinile sunt superbe , drumuri bune sa aveti !!!
  2. Da !!! Masina gri a patruns pe contrasens , dar nu stiu daca a vrut sa depaseasca pe dubla linie continua sau a iesit de undeva .
  3. Subscriu . Am ghinionul sa trec de 2 ori pe saptamana pe ea , dimineata trec in jurul orei 4 , 5 si tot timpul e ceata si soseaua e umeda . Am niste emotii de numa , is curios cum va fi cand incepe iarna calumea cu zapada si temperaturi sub - 10 grade .
  4. Miercuri 23 11 la iesire din Cluj inspre Dej la cateva sute de metri de aeroport s-a produs acest grav accident . Nu m-am oprit sa intreb cum s-a intamplat ca ma grabeam putin . In acest caz se vede importanta centurii de siguranta , daca o purta femeia nu iesea prin parbriz . [ataşament şters de admin din cauza vechimii]
  5. Am cunoscut un coleg de la Moldova Noua ce a lucrat la el vreo doua luni ( numai stiu exact) pe banii lui . Cred ca si in momentul de fata se judeca cu el . Parerea mea e sa evitati firma asta ca e vai de mama ei .
  6. Votul meu la filmuletul 3 - Depasire + depasire prin dreapta .
  7. Problema este ca soferii nu se uita pe tablita unde indica numele localitatii si viteza . De exemplu am fost astazi de la Lugoj la Caransebes ( dus - intors ) si 99 % din soferi mergeau cu 50 km/h prin localitati desi pe indicatoare era trecut 60 70 chiar si 80 in unele zone . In localitatea Jena ai voie cu 70 la ora si ei mergeau cu 40 50 .
  8. Am reusit sa lipesc si eu autocolantul pe spate . [ataşament şters de admin din cauza vechimii]
  9. Este groaznic drumul ala , mi-a facut peri albi in cap . N-am reusit sa-l parcurg in mai putin de 3 ore aproape niciodata , cu putin noroc am reusit o data sa-l fac in 2 ore jumate in rest de la 3 in sus > . Sa speram ca il termina anul asta dar nu stiu daca reusesc astia . Daca e cineva dintre voi ce urmeaza sa-l parcurga si n-a mai fost de mult timp sau chiar niciodata va sfatuiesc sa aveti mare grija la podetele ce le-au refacut . Au bagat betoane din alea mari si au turnat asfalt peste ele si nu sunt la nivelul soselei si asa s-au format niste rampi de lansare ;D ca daca treci cu viteza risti sa-ti rupi foile de arc sau daca esti cu , camion pe perne de aer te arunca pe motor ;D .
  10. Multumesc !! Din pacate pe acolo nu trec chiar daca merg la Cluj pentru ca merg pe Alba . Pe la Miercurea trec mai des , atat eu cat si colegii mei .
  11. Astazi la Selgros Oradea .
  12. Pai daca ai condus 3 ore si ai stat la stau 45 de minute , fara sa misti masina , nu te mai bagi in parcare sa mai faci pauza , o faci dupa mai inca 4 ore jumate de condus si dupa aia faci pauza de 45 si mai mergi o ora jumate si ai terminat programul . Nadlac Bucuresti nu ai cum sa-l faci intr-un program din cauza soselelor , poate numai cand vom avea autostrazi , asta cine stie cand .
  13. Din fericire s-au gandit sa puna griblura pe bucata de drum problematica . Pozele le-am facut marti 12.07 , nu era turnat pe toata bucata doar pe sensul spre Sibiu . Cand m-am intors vineri era si pe celalalt sens .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.