Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mondialu86

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mondialu86

  1. In primul rand La multi ani si un an nou cu multe impliniri! Intrebarea mea : am avut atestatul CPI care mi-a expirat de vreo 2 luni (nu am profesat in domeniu), acum vreau sa il fac din nou sa ma apuc de soferie, din cate am inteles de pe forum urmatorul este CPC. Se aplica si in cazul meu daca nu a fost in continuare prelungit sau fac CPI din nou? Va multumesc! Si drumuri bune.
  2. cauta pe forum ca o sa gasesti... cata lejereala pe tine...vrei totul de-a gata, dc sa cauti cand se gaseste cineva sa iti trimita,nu?
  3. si eu vreau sa merg la ei...dar inca nu am dosarul complet, poate pe toamna il voi depune, cine stie... te inteleg si stiu ca e greu, dar degeaba tot intreaba lumea cand lai depus, cand te-o sunat, numai ei stiu ce criterii au dupa care fac selectia si suna...nu te supara pe mine, dar e plin topicul cu intrebarea asta, nu-si mai are rostu'...innebuneste-i cu telefoane zilnic... bafta.
  4. deja ma disperati cu mesajele astea....cand ma suna cand ma suna... bai fratilor voi nu cititi forumul??? nu vedeti ca uni zic ca iau sunat dupa 1 sapt, pe alti dupa 2 luni....ce tot intrebati atat, aveti rabdare
  5. se merge in echipaj sau singur? se aude ca fura la motorina din start pleci cu minus...ca cik iti da consum de 25-26 L% si u nu scoti atat ci peste 30%...
  6. maweric ai facut cursul cum a fost?? i plecat in cursa???
  7. daca incepi de luni sa ne ti si pe noi la curent despre ce anume e vb in cursul acela....
  8. mama da ce de acte cer si astia..pasaport pt ce mai cere???se fac curse si inafara UE?
  9. edymic tu de unde esti?? ma bag io numai sa iau atestatu...in august dau examen...
  10. buna ziua viitorilor colegi(doamne ajuta ) ...am si io o intrebare, in legatura cu fisa medicala si avizul psihologic, unde trebuie facute? Va multumesc si drumuri bune sa aveti.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.