Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

robis71

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robis71

  1. Ma surprinde faptul ca a devenit un LUX.sa te angajezi la Hartltrans.pe un salariu inacceptabil pentru timpurile pe care le traim.E bine sa mai asculti si sfaturi date de alti care au trecut pe la Hartltrans . Sfatul meu este ca nu pierdeti nimic daca nu ve-ti fi chemati sa prestati servicii in cadrul acestei firme .Va spun din experenta de aproape 2ani acumulata in cadrul acestei firme.Ei nu stiu sa faca deosebirea intre OM si ANIMAL.SUCCES.
  2. prima cursa TIR iti produce emotii dificultati,transpirat in palme,etc.cel mai greu lucru il vei intinli la orientarea in trafic comunicarea la firme unde inc.si desc.gasirea locatiilor in special adresele.foarte important este sa stii sa lucrezii si cu harti.rutiere pentru ca nu te poti baza numai pe navigator.Ar mai fi multe de spus dar din pacate nici eu nu nu le stiu pe toate chiar si dupa 3 ani de cind practic aceasta meserie SUCCES PS.SI EU AM FOST CA VOI.
  3. nu e normal sa ti sa ceara anumite sume de bani gen garantii mergi sa lucrezi pentru bani nu sa duci bani asemenea firme sint de joasa speta
  4. stie cineva daca se mai fac angajari la ei ...pentru cei fara exp.... incercati la HARTLTRANS TIMIS
  5. Despre RAVITEX va pot spune ca am lucrat la ei pina luna trecuta nu sint seriosi in special marin patras sef de coloana ei nu au nevoie de soferi ci de fotomodele evitati aceasta firma prea multe pretentii si bataie de joc pentru 4,5,6, centi la km.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.