Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

crabu

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de crabu

  1. Oare primeste si incepatori firma asta ? stie cineva, ?
  2. Admin, de ce nu incerci sa pui un adsens ? sigur iti vei acoperi cheltuelile de intretinere si gazduire al forumului.
  3. Multumesc colega, oricum eu am deja 48 ani nu cred ca ii mai intereseaza la varsta asta, dar am sa incerc.
  4. Salut, acea fisa medicala unde se face, le poti face udde vrei tu sa doar la clinici agreate.
  5. Salutare soferi, Deschid acest topic pentru a afla care firme de transport sunt serioase, de cand tot rasfoiesc acest site nu gasesc sa se vorbeasca bine de o firma, ori ca nu platesc, ori ca iti retine din salariu datorita consumuu, neseriosi, si tot asa. As dori aici sa recomandati doar firmele de transport serioase, in felul asta castig timp, si evit sa mai caut angajare pe la neseriosi.
  6. Oare cei de la Harti angajeaza incepatori si cu varsta de 48 anim sau prefera doar pe cei tineri.
  7. As vrea sa ma angajez si eu la dandoy stie cineva cum se procedeaza?, faptul ca nu vb, engleza poate fi o problema? in schimb vb. bine limba Italiana oare sa ma ajute la ceva ? Multumesc
  8. crabu

    Oare e normal ?

    Recent am dat si eu pentru atestatele de transport marfa si anume CPC, ADR si Agabaritic, datorita faptului ca gradele CE le-am luat dupa 2009 a trebuit sa dau si acel studiu de caz, (si cea pe calculator nu doar studiul de caz,) care mi se pare o mare prostie, nu prea vad relevanta acestui studiu, care este si eliminatoriu, deci daca nu il iei tre sa repeti examinarea. pentru CPC. In Schimb daca ai luat ADR-ul acolo unde transporti marfuri periculoase nu iti trebuie niciun studiu daca iei examenul pe calculator nu iti mai trebuie niciun studiu de caz poti circula fara probleme pe camion.
  9. mersi pentru raspuns, ai dat cu politia sau cu cei de la ARR?, comisie facut a dela BUcuresti sau din Judet?
  10. Am uitat sa intreb, la proba de traseu pentu CPI ce tepune sa faci?
  11. Salut, soferi, eu am dat azi examenul pentru Marfa, ADR, colete/cisterne, Agabaritic, am luat tot mai putin Studiul de caz, mi sa parut cam greu si nu imi veneu cuvintele sa pot formula raspunsurile, deci pentru marfa o sa trebuiasca sa repet examenul. Intrebarea mea este, Acele modele de Studiu de Caz care este la inceputul topicului este standard sau iti pot caadea la examen si altele intrebari ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.