Jump to content

masacru1989

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About masacru1989

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 12/18/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. unde am mai vazut chestia asta? aaa la edy si la waberer's.... intra si norbertu in categoria acestor firme, vip-uri care o duc bine si restu care vin se angajeaza stau 2-3luni si pleca, sau poate ca e si acuma firma intr-un lung proces de extindere pe Romania:)).
 2. colegii care ati dat recent pentru atestat transport marfa , ce acte trebuie sa ai la dosar?
 3. sari programu si in doi colegu stai linistit, si cu faza ca platesc ei amenda.. da asa este dar gandeste-te daca faci un accident nu neaparat din vina ta, de ex: (intra unu in tine si moare)....ce faci atunci? cum justifici programu? Van de Poel se spala imediat pe maini iar tu ramai cu necazu pe cap, si se merita toate astea pentru 1870 de euro pe luna? eu zic ca nu!
 4. salut. am sunat si eu la ei si mi-au spus ca trebuie mers in slovacia pentru angajare, nu se face la tm angajarea, se lucreaza 8 saptamani cu 2 acasa salariu: 380 euro + 35 euro pe zi...asta mi-au spus.
 5. probabil ca 18000 de km a facut la program cunoscut numai de el:)).....
 6. colegu din ce am auzit 10-12mii dar cica sunt perioada in care te tine mai mult pe vapor si atunci cu greu treci de 9mii, acuma depinde si la ce coloana te repartizeaza.
 7. multumesc colegu pentru informatii , oricum nu m-am dus ca am mirosit eu ceva cu "bonusu ala in functie de performanta", eu cand am fost la interviu am vorbit cu cineva de acolo din firma si dupa sarbatori am fost sunat pt. angajare de altcineva, ca respectivu cu care vorbisem la interviu plecase din firma, mi-am dat seama ca sunt niste nenorociti si nu m-am dus.
 8. colegu daca au fost amendati nu trebuie sa evite nimica, pentru ca au procesu verbal si pot sa dovedeasca ca au fost amendati pentru fapta facuta. si inca ceva pentru 2 ore depasite nu cred ca francezu da 1500 de euro amenda. eu am luat amenda pentru 3 ore depasite si ne-a dat cate 130 de euro la fiecare 260 in total.
 9. colegu nu are rost sa te incurci cu van de poel, nu mai este ce a fost....acum trebuie sa lucrezi cu marea "experta in transporturi" k deh i sefa la planing, cu ceva timp in urma puteai sa nu o bagi in seama ca era doar o amarata de dispecera, ea si cu inca cativa lingai de soferi i-au invatzat pe belegieni cum se fac pauzele cu cardu scos si multe alte magarii. Ca si bani 1870 euro, dar nu se merita la stresu care il ai si mai ales ca descarci si incarci cu transpaletu.
 10. chiar nu stie nimeni nimica despre cum este la firma asta......
 11. ia unge un pic dispecerii sa vezi cum cresc cursele la km.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.