Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

edymic

Members
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de edymic

  1. Salutare colegi . Legat de toll colect vin si eu cu un link poate va este de ajutor http://www.toll-collect.de/en/help-serv ... tions.html . pe aceasta pagina undeva in partea stanga este un link pentru download (list of locations) click pe el si save . Este un fisier format pdf cu toate statiile toll colect din europa . Pe mine ma ajuta mult lucrand mult pe Germania si neavand toll colect automat . Sper sa va fie de ajutor . Va multumesc .
  2. Salutare . In portul de la Harwich este net gratis o ora . In anglia la toate serviceurile care au magazine motto au net gratis .
  3. Sanctiunea dupa capul meu vine atunci cand depasesti si este interzisa aceasta pe segmentul respectiv . Sau nea Ion cu IMS - ul nu se baga pe prima banda si nu ai altceva de facut decat sa treci tu pe langa el pe prima banda....... si ar mai fi ele sanctiuni . I
  4. Salutare colegu . Eu am lucrat la o firma care tragea pentru Fixemer . Este o firma germana cu sediu la Perl Borg ce sa zic serioasa firma numai ca se cam statea dupa curse adica erau perioade moarte de asteptare dupa incarcari dar mergea bine . Sefii mei de pe vremea respectiva spuneau ca este o firma ok si de o seriozitate nu chiar maxima dar aproape . Aveau un contract cu firma SCHUTZ GMBH Selters si erau curse de acolo la care de multe ori nu faceam fata . Cursele erau in general Belgia , Olanda , Louxemburg , Germania . Aveam de la ei card combustibil EURO TOLL . Ce sa zic dupa cate am inteles si observat era totul ok numai sefii erau de alta parere . Semiremorci super ok care in mare parte le luam de la Venlo unde se trecea in procesul verbal si seria si adancimea canelurilor de pe anvelope , proces verbal de primire predare si multe chestii care daca nu erai atent sa le faci cum trebuie plateai . Ce sa zc in general dupa cate stiu ei firma e ok ce nu pot sa spun pentru ca nu stiu este modalitatea de plata si pretul . Sper ca am fost de ajutor . Mai mult de atat nu am ce sa zic .
  5. Salut colegii . Colegu eu ce am auzit de aceasta firma ca este duper ok si corecta bani la timp undeva la 2000 euro . Am un bun prieten care munceste la ei de vreo 5 ani si toate sunt ok . Iti trebuie obligat ADR . Si eu de mult astept sa plec la ei dar greu prinzi loc .
  6. Buna ziua tuturor . Am si eu o intrebare pemtru ARR . in cazul in care nu pot obtine cartela tahograf de la firma unde am lucrat si a fost folosita de alt sofer ce masuri se impun ? Mentionez ca a ramas la firma respectiva pentru a fi descarcate datele si pentru anumite neintelegeri nu m-am mai intors la munca . Mi-am dat demisia la firma si cand am cerut cartela mi s-a spus : este la partenerul meu de afaceri si ti-o trimite prin curier . Va multumesc .
  7. Buna ziua colegi . Dupa regulament pauza de odihna zilnica se poate intrerupe o ora pentru urcare si coborare pe ferry sau tren . Tahograful analogic se poate seta ca si cel digital in modul ferry / train ? Si o explicatie va rog cu pasii de urmat . Va multumesc si numai bine .
  8. Salut Cristi . Aveai pe aici pe undeva un fisier user care se punea in content si care la marcatori locatii arata aldi , lidl , toll colect etc . si nu mai dau de el ma poti ajuta te rog ? Mersi .
  9. Salut Cristi . Zimi te rog unde este mai bine sa montez softul (igo promo ) ? Pe sd sau in resident flash (4gb) ? Este vorba de un smio hd 7" .
  10. edymic

    adr clasa 7

    Salut colegii . Am si eu o intrebare legata de aceasta clasa de ADR : cat costa scolarizarea , documente necesare si cam tot ceea ce apartine de aceasta clasa . Va multumesc si sa auzim numai de bine .
  11. Si nu cred ca este singurul ......... Stim fiecare din noi ce este Romania ..... Salutare si drumuri bune .
  12. Salutare colegi . Pe goagal am dat de site cautand informatii despre o firma si goagalul m-a trimis pe SOFERII.RO
  13. Va salut colegilor . Ce sa mai inteleg de aici ? Doi colegi spun ca e firma serioasa iar alti doi colegi spun ca e firma neserioasa .
  14. edymic

    sindicat

    Si sin partea mea un mare da . Drumuri bune sa aveti .
  15. La multi ani si multa sanatate colegu .
  16. Salut Cristi . Am downloadat , am montat pe card softul , hartile si e o problema . Porneste ok , are semnal dar cand ii dau o adresa e gata imi apare mesajul : Fatal error ocured in main thread Adress:0x0071f048 , Exception:0x0000005 . Se poate remedia ?Multumesc
  17. Salut cristi . Am rezolvat cu linkurile si iti multumesc . mMaine plec in cursa spre Olanda iar apoi Spania . Sa vad cumse comporta si revin . Inca odata multumesc si numai bine .
  18. Colegule groza asa de nasol este si la Bucuresti la DSV pentru cei care descarca la una din cele 3 rampe de la jonson ........
  19. Salut colegii . Postez si eu o filmare facuta saptamana trecuta cand mergeam la o incarcare . Drumuri bune si sa auzim numaide bine .
  20. Colegu sa nu dramatizam sigur este incepator sau toti soferii au bagat din prima la rampa......? Hai sa iti spun eu o poveste . In urma cu un an si trei luni m-a contactat actualul sef . Avea nevoie de sofer pe comunitate , am discutat cu el spunandui ca nu am xperienta pe tir si nici comunitate . M-am intalnit cu el si m-a angajat . A doua zi directia luxemburg . Acolo era capul tractor . Mi-a dat cheia si adresa unde trebuia sa merg in rotterdam sa leg o semiremorca ceea ce nu stiam sa fac . M-am descurcat cumva sa o cuplez dupa vreo 45 de minute si am plecat in prima mea cursa pe tir singur si fara niciun ajutor . Am primit cursa de la rotterdam la tilburg vreo 80 km si acolo la descarcare a trebuit sa bag la rampa si am patit ca si colegul din filmare . Deci nu este incultura sau idiotenie . Un coleg de omenie nu facea o gluma din asta se dadea jos si il ajuta pe om il dirija . Asa am patit si eu si a venit un coleg strain si ma dirijat si mi-a dat explicatii si am reusit sa bag prima data la rampa si uite ca am un an si trei luni colegu si multumesc lui dumnezeu fara probleme si evenimente (bineinteles rampa nu mai este o problema) . Drumuri bune si numai bine .
  21. edymic

    ASTA E ROMANIA

    Va salut colegilor . Poate gresesc . Nu sunt ungur dar sa fim seriosi ei nu sunt tot oameni ? oare nu sunt multi colegi deai nostri ? Daca este un popr mai aspru , mai rau ce sa facem dar tot oameni sunt si ei . Hai sa discutam alte chestii utile nu sa ii condamnam pe unii si pe altii sa vedem prajina din ochiul nostru mai intai . Nimeni nu este perfect . Sanatate si numai bine .
  22. Salutare colegilor . Nu are rost sa ne tocmim aici cu suvenirul faza este ca omul incearca sa obtina acel suvenir daca tine tine daca nu iti vezi de drum omul incearca dar cum zicea un coleg mai sus daca esti ok il trimiti la shop . Problema cu traditia sta nasol in bulgaria sa spuna colegii care circula prin bulgaria cum sta treaba fata de unguri . Drumuri bune .
  23. Salutare colegi . Legat de acest subiect ce pot sa zic faza cu descurcareala era alta decat se spune sau se intelege din ce au scris colegii mai sus . Din proprie experienta va spun ca descurcareala era un cerc din care facea parte toata lumea . Mama muncea la fabrica de paine si ma trimitea pe mine cu 10 franzele la abator de unde primeam carnea (pe sub mana) un pachet de drojdie il duceam la fabrica de lapte si primeam smantana sau sana si uite asa se invartea fiecare de mancare era mai putina mai rea dar era . Legat de combustibil ce sa mai zic nu stiau multi unde sa caute si stateau la coada pentru 20 litri de benzina dar sa spuna colegii nostri soferi care au muncit in cariere si pe santier sau la IGO si sa spuna cum se traia si cum se arunca combustibilul in canal cum era o risipa . Sa spuna colegii care au muncit pe SRD sau BUCEAGURI cata benzina primeau si cata aruncau sau cata motorina dadeau pe naspa la cei care aveau ARO de ce sa ne ascundem dupa deget a fost si bine a fost si rau toata nasoleala pentru romani a fost izolarea am stat aici ca intr-o cutie si faceam multe lucruri fortat . Si sunt multe aspecte de discutat dar intr-un cuvant am fost legati la ochi dar cu orice problema aveai unde sa te plangi si se cam luau masuri . Sa nu uitam un aspect ca multi dintre noi tinerii avem locuintele care le-au obtinut parintii de la stat ...... cati dintre noi isi permit sa le cumpere o casa sau un apartament copiilor lor . E bine acum ca muncim pentru altii pe tepe si pe bani de nimic ? E bine ca umblam prin toata lumea si ne vedem familiile cand le vedem si vi acasa cu genta in spate si fara bani ca x y z mia retinut salariul pentru cine stie ce ? Poate e mai bine asa ca se scumpeste lumina ci 15% si scade salariul cu 20% si de atatia ani ai de sus si-au umplut conturile . Daca gresesc cu ceva accept orice comentariu dar sa reflectam putin asupra lucrurilor . Va multumesc si va doresc un an nou fericit . Drumuri bune sa aveti .
  24. Tuturor colegilor , moderatorilor si utilizatorilor acestui forum multa sanatate fericire si un an nou plin de bucurii si impliniri . Drumuri bune .
  25. edymic

    porturile europei

    Va salut colegilor . Nu zic ca este te cel mai mare dar Rotterdamul este super . Prin ce porturi am umblat.....Rotterdam , Gent , Zeebrugge , Antwerpen , Igoumenitsa tinand cont ca am tras la Cobelfret , DFDS , KDS , Fixemer .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.