Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

virusz

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de virusz

  1. Si nu uita ce am spus: 15000 am facut ca am primit cat de cat curse ca altfel... Foarte rar sari peste 15000. Au fost titulari ce au facut pana in 11000. Ce mai spui atunci? Sa nu iti spun ca in alta luna nici nu a mers telefonul de firma. Trebuia sa suni de pe banii tai. Bineanteles ca ai fi putut sa nu suni deloc si sa stai pe parcare ca sa ti se rupa, dar stateai pe banii tai. Foarte multe sunt de spus despre Hartl, unele mai rele decat altele. Sa prinzi cu cineva care fumeaza si sa fumeze 3 galeti de tutun cumparate de pe Luxemburg intr-o luna, sa faca dus o data pe saptamana, sa puta, sa sforaie, sa nu il duca capul absolut deloc.....Eu nu am spus nimanui sa nu incerce. Mergeti si convingeti-va ca nu am vorbit din povesti spuse de altii. E purul adevar.
  2. Crezi ca are rost sa-ti bati gura de pomana cu cineva incapatanat, care nu vrea sa inteleaga? El face dus in Vomp, unde e apa si pi..t pana la glezna in mizeria aia de "wc". El a gasit cel mai ieftin dus cu 50 de centi.. mai sa fie.. Eu sincer nu am gasit sub 2,5 euro. Poate am fost prea ghinionist sau... El uita ca din cei 850 ce "i-au ramas" dupa o luna muncita trebuie sa-si plateasca drumul pana acasa si inapoi la Timisoara. Poate sta la tren ca e mai ieftin, dar dupa ce stai in bus 11 ore pana la Timisoara eu sincer nu ma mai uit la 200 de lei sa ajung acasa in 3 ore. Sunt multe de spus. Fiecare cum chibzuieste asa are.
  3. 6 luni am lucrat la ei. Cel mai mult am facut in jur de 15 mii de km inmultit cu 0,07 centi egal salariul. Toata lumea spune ca iei la inceput 600 de euro, dar nu e asa. Iei 600 doar daca ai luna completa. Banii de pe luna August , de exemplu, se dau doar in luna Septembrie. Daca ai avut doar 2 saptamani lucrate pe luna August atunci iei doar 300 de euro. Se plateste 150 de euro pe saptamana. Deci daca ai luna completa poti ajunge la 600 din care iti face si salariul pe tara 670 de lei. M-ai inteles?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.