Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

tombstone

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tombstone

  1. se lucreaza o luna cu 2 saptamini acasa,inainte sa va ganditi la bani ganditiva pe unde o sa umblati si prin ce parcari dormiti,ca idee oa sa vizitati olanda belgia cel mai mult,foarte rar franta , germania ,luxemburg.o sa te invarta pe 250 de kmp cu 8-9 masini si 7-8 descarcari,fratilor in genere e firma la care i s-a dus buhu ca schimba soferii ca pe chiloti,ca si lazar si com divers,poti munci o luna si sa nu iei decat salariul si inca doua.
  2. aveti foarte mare grija la angajare,va promite ce faceti cate 10_12000 de km pe luna si in cel mai bun si fericit caz faci max 9000,de platit platesc far nici o problema,dau 17 %,insa daca lovesti camionul sau masinile iti opresc 10%din valoarea daunei.banii astia ii muncesti pe toate partile,prin ploaie vant si ger la iarna,am avut colegi care au clacat din cauza stresului.iti face contract de munca doar pe o luna ca sa fii un fel de carne de tun.cine reuseste ?sunt f putini.stresul si oboseala o sa va faca sa plecati din prima luna.daca mai vreti detalii va stau la dispozitie.ca stiu multe lucruri pe care nu le aflati decat daca va loviti de ele si e prea tarziu atunci.
  3. colegule, ce te intereseaza despre firma asta ca iti dau cele mai amanuntite detalii?
  4. pai socoteste....colegule ce tonaj aveai si iti raspunzi singur la intrebari.zi multumesc doamne ca nu a fost mai rau,
  5. ... tu esti bun de facut statuie.in primul rand in olanda daca s-a stricat masina pe autoband nu pleci de langa ea,tu ai plecat ca sa mai economisesti bani,vin aia si ti-o repera dar tu ai vrut sa economisesti,prima la mana,doi la mana,ma intreb de ce ai stat tu atatea zile sa astepti bani de la patron?ai vazut o zi -doua ca nu are interes,cautai un coleg si te duce-ai acasa,sa stai atatea zile si sa traiesti din pomana e demn de statuie,dar te intreb pentru ce?in concluzie,cauta alta masina si alt patron care sa-ti aprecieze determinarea,vai de capul lor de patroni milogi.
  6. Fratele meu cu actros,ai grija cand te urci in el,invata bine toate butoanele ca sa nu ai probleme cand treci dupa usor pe greu,pt un consum bun nu accelera cand pleci dupa loc,ridica doar un pic ambreiajul si cand vezi ca plecacat atunci accelerezi progresiv,de obicei e setat sa plece cu vit 2 dar merge si cu 3,vitezele pana la 8 se schimba in functie de turatie,iti arata pe bord cand nu ai turatie sau e prea mare,nu depasii mai mult de 16-1700 de ture la schimbatul vitezelor,daca esti incarcat mergi pana aproape de 2000,oricum in general ce nu faci bine te avertizeaza sonor,chiar si cand ridici piciorul dupa ambreiaj prea repede si nici nu intra in viteza superioara.nu masina e problema,iti spun ca in 50 de km esti meserie pe ea.
  7. colegule majoritatea cauta si cu E si iti spun si de c e,la linie vin taranii cu bagaje si iti ataseaza remorca dupa tine ,la turism e alta treaba dar sa ai mult noroc.
  8. ce vorbesti bai frate,angajeaza doar bididii ca sa-i frece cum vor ei.e un fel de a 2 scoala de soferi.eu am trimis cv am experienta inter extern si nu m-au chemat,l-au chemat pe un prieten care de 15 ani lucreaza pe transportul local de calatori.si s-a fript,a condus pana s-a saturat pe diagramele colegilor,pe urma l-a dat jos la padova si in loc sa-l lase la odihna l-a pus sefa de agentie de acolo sa-i mature si sa-i taie iarba din curte.e pacaleala mare.
  9. chiar mai exista raiul asta la autobuze???
  10. colegule nici la maxi nu te angajeaza acu daca nu ai ceva experienta.nici nu-i intereseaza ca poate ai batut europa in lung si-n lat la marfa.la persoane nu-ti trebuie nervi.tb sa-i lasi acasa ca altfel te bati cu pasagerii.maxi e mai greu decat la turism.turism faci poate sambata si duminica si poate o excursie pe luna,la maxi stai in fiecare zi cu morcovu ca vine garda,ba isctr ba politia etc.asa ca experienta nu capeti pe maxi,esti ca trenu pe linie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.