Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

leviu

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

leviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. 32 de ani disponibil cu preaviz cu dosar depus acum 5 sapatamani am fost sunat azi am avut noroc la munca ca mi-a dat decizia de lichidare fara preaviz si daca maine rezolv cu fortele de munca miercuri noaptea sunt in tren spre timisoara.cine mai merge ?
  2. eu acum o luna cand am fost la timisoara mi s-a spus ca dosarele trimise prin posta nu sunt luate in considerare..vor sa vada intai pe cine angajeaza..te sfatuiesc audi sa il duci personal daca esti interesat de aceasta firma.pe mine inca nu m-au sunat..la telefon mi-au spus ca nu sunt posturi libere..
  3. cu siguranta cei chemati mai tarziu au ceva la dosar care nu e pe placul firmei angajatoare..eu de exemplu am depus doosarul acum o luna dar sunt disponibil cu preaviz si am cateva mentiuni pe cazierul auto in legatura cu cateva amenzi sau centura sau parcare...succes tuturor!
  4. salut colegi! a mai fost sunat cineva? eu sunt din bucuresti ,mi-am depus dosarul pe 21/8/2013 si abia astept sa fiu sunat..este singura firma care angajeaza in prezent incepatori..multa sanatate celor de la Hartltrans Timisoara!
  5. cine a depus dosarul pentru angajare la hartltrans si a specificat ca e disponibil cu preaviz ? sunt curios daca am vreo sansa sa fiu sunat..va multumesc
  6. te sfatuiesc sa incerci la polimed apaca eu acolo mi-am facut adeverinta medicala si stiu ca nu e un sfat demn de urmat dar nu mi-au cerut arhiva de la medicul de familie si toata investigatia se bazeaza pe sinceritate te intreaba daca ai avut si tu ii raspunzi ca nu..si o faci pe riscul tau...acum daca cei care te-au operat ti-au zis ca esti apt e de preferat sa eviti birocratia si ra raspunzi ca nu ai istoric medical grav.daca esti din bucuresti te poti duce linistit te costa 150 de ron si sunt foarte promti eu in 4 ore am luat toate avizele.Mult succes
  7. de la soferii angajati la hartltrans astep un raspuns va rog frumos in legatura cu cazierul auto din 2007 si pana in prezent am vreo 10 mentiuni din care 9 dintre ele legate de centura semnal la viraj sau parcare neregulamentara si una despre un accident in care nu am pastrat distanta corespunzatoare..va fi o piedica pentru mine aceste mentiuni la angajare? sunt incepator fara experienta pe categoria CE. Va multumesc frumos.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.