Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vali j

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vali j

  • Dată Naștere 05/21/1974

Profile Information

  • Locatia:
    BOTOSANI

Contact Methods

  • Yahoo
    vali_jamais

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vali j's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. se vorbeste cu usurinta de furtul de motorina, de parca toti am face asta. cred ca cei care vorbesc despre asta nu prea stiu cum merge treaba. iar cei care o fac, in conditiile in care totul este contorizat pe masina(inclusiv cand deschizi un rezervor), isi manifesta in mod deschis nemultumirea fata de felul in care este tratat de superiori sau fata de banii primiti. cu incadrarea in norma de consum lasati-o mai usor. personal m-am incadrat cu o masina din patru. conteaza si ce remorca ai, pe langa starea vremii, traseu, eventuale defectiuni. vrei experienta ?la waberers o gasesti din plin. vrei salariu bun, castigat lejer, fara sa te gandesti in fiecare zi a lunii ca s-ar putea sa ti se opreasca ceva din bani? nu veni la waberers.
  2. ti-au cerut aceleasi acte? ai experienta pe comunitate? lorry?
  3. am fost intrebat daca stiu care e capitala Turciei (tara care nu e integrata in UE) , deci e posibil. salariul de baza(neoficial) :1000-1300ron
  4. 1 cv 2 carte de identitate 3 permis de conducere 4 certificat de nastere 5 livret militar ?! 6 diploma de studii 7 carnet de munca 8 adeverinta eliberata de angajatorul precedent si nota de lichidare 9 aviz medical (CFR) 10 aviz psihologic (CFR) 11 cazier judiciar 12 cazier auto 13atestat marfa 14 pasaport 15 fotografie tip buletin 16 recomandare ultimul loc de munca 17 card european de sanatate 18 cartela tahografica 19 70 ron asigurare pe 6 luni 20 25 ron/noapte cazare care este retinut din salariu pe perioada de angajare si instruire lista cu acte care mi s-a cerut mie. poate spune cineva ce se intampla in perioada de angajare si instruire?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.