Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

IOAN DOLHA

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

IOAN DOLHA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. dorin si pintea voi cine dracu mai sunteti dativa numele adevarat sa va pun decontul pe site,aveti sange in vana groasa sa ma cautati ?,s-au mergeti macar la un avocat ca nu costa o avere.
  2. In acest atasament veti gasii mail-ul ce l-am primit de la LEONTE REMUS atunci cand sa intors pe comunitate si a facut schimb cu colegul sau ,,TIGANUL,,dupa cu el il numea,adica este vorba de domnul Ovidiu cel cu care el a lucrat in echipaj 4 saptamini si cu care mi-au distrus camionul si remorca de la Walter.In atasament aveti pozele primite prin mail de la LEONTE REMUS.Va las pe voi sa comentati si daca mai sunteti multi ca ei va rog sa ma dati in judecata ca abea astept. Ce urmeaza mai jos este mesajul domnului LEONTE catre mine. Leonte Remus 6 mai către mine -------------------------------------------------------------------------------- Ia si vezi niste poze.eu am turbat cand am vazut camionul,imi venea sa ma intorc acasa si sa-l las pe dobitoc acolo,cand am plecat dupa motorina cu microbuzul.pentru numar trebuie sa dea declaratie la notar pa proprie raspundere,cum l-a pierdut si unde,iar pentru bara de protectie biciclisti,o sa fie probleme mari daca ma vede BAG,iar cu spoilerul la fel.apoi mai avem "niste mici" probleme:joc destul de mare in boldul de remorcare si directia e cam...dereglata.la franare,accelerare,ma arunca de pe o linie pe alta.e cam urat.in rest....treburile sunt bune,daca nu punem la socoteala neregulile care le-ai vazut si pe care ti le-am descris.acum sunt in olanda,intr-o benzinarie,pe A50,in apropiere deLanderd.
  3. Ca si raspuns la minciunile domnului LEONTE REMUS care nici macar nu are sange in *CENZURAT* sa-si dea numele adevarat eu Administratorul firmei SC DOLHA SRL,la indrumarea unui angajat de al meu,am hotarit sa postez urmatorul proces verbal de la ISCTR 4500 ron amenda dupa 3 saptamini de munca,in loc sa faca 9 ore pauza a facut 8,45 de minute sa vedeti ce mare sofer este.Acest individ care a vazut camion pentru prima data atunci cand eu i-am dat sansa de a invata meserie lui si prietenu-lui sau ,,TIGANUL,, dupa cum il numea LEONTE REMUS mi-au adus prejudici de peste 5000 euro in termen de 7 saptamini,4 saptamini in echipaj si 3 singur.In urmatorul mesaj va atasez pozele facute de LEONTE REMUS unde da vina pe colegul sau unul tot asa afon ca el care in loc sa insurubeze carligul de trainare atunci cand a ramas inpolmolit in ( FRANTA ) a legat de masca din fata si au distrus camionul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.