Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

raduma

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

raduma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Pentru colegul de la Atlassib : Pana acum am lucrat la transport marfa ; am lucrat pe TIR si camioane cu remorca intern si putin extern. Am experienta de peste 20 de ani in soferie fara probleme . Vreau sa trec la transport persoane. Ce ma sfatuiesti? Pot incepe cu Atlassib-ul ? Nu mi-e frica de munca dar vreau sa si castig acceptabil. Daca crezi ca merita da-mi un nume sau un numar de contact. Sunt din Roman , Neamt dar cred ca asta nu este o problema atata timp cat autocarele Atlassib trec prin autogara pe la noi .
  2. Daca a lucrat vreun coleg sau lucreaza la aceasta firma as vrea sa-mi dea cateva informatii despre conditiile de munca si despre banii castigati . Multumesc .
  3. Pentru colegul de la Atlassib . Pana acum am lucrat la transport marfa dar as fi tentat sa trec la persoane. Ce zici , poti sa-mi dai mai multe detalii despre conditiile de munca de la Atlassib si despre banii castigati ? Se respecta programul de condus si odihna ? Nu mi-e frica de munca dar vreau sa stiu pentru ce muncesc . Cam cat castigi curat intr-o luna si cate curse faci?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.