Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Tirdea Iulian Laurentiu

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Tirdea Iulian Laurentiu

  • Dată Naștere 09/17/1967

Profile Information

  • Locatia:
    Tulcea-RO

Contact Methods

  • Yahoo
    laurentiutirdea

Tirdea Iulian Laurentiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Asa e,dar in cele 9 ore i-mi pun ordine in ganduri si asa ajung la pauza cu mintea limpede.E greu sa inveti la batranete un caine sa stea in lant dupa ce toata viata a umblat dezlegat!!
  2. Singur,din motive care au mai fost spuse de alti colegi si nu mai are rost sa le repet. Companie la o discutie sau la un gratar si o bere este aproape imposibil sa nu gasesti ,indiferent unde te opresti,in felul asta cabina o ai asa cum o ingrijesti!!
  3. in primul rand plata la km este ILEGALA ,deci 0,20/km nu stiu daca e mult sau putin,fiecare accepta sa lucreze cum crede de cuviinta. O firma care se respecta si-si respecta soferii plateste un salariu fix(1500-2000-2500)+diurna pe ficare zi lucrata(30-50ron/zi) si bine-nteles respectarea programului de lucru,in felul acesta doarme si patronul linistit fara sa se gandeasca daca soferul are sau nu are furtun si bidoane la camion. Sa lucrezi pe tara cu 0,20 ron/km este condamnare la locul de munca,esti fortat de imprejurari sa nu respecti programul si daca faci intr-o luna 10-12000 km nu te induri sa cheltui pe tigari,cafea mancare din ei trebui sa gasesti o sursa alternativa de venit care ghici unde este?? Ori la rezervor,ori la marfa(daca ai noroc sa transporti ceva care se vinde usor) deci acei patroni care aplica plata la km,singuri forteaza mana soferului sa-si completeze veniturile ,altfel daca ar sta numai din salariu la sfarsitul lunii..... Drumuri bune la toata lumea!!
  4. PT CLASA 1 SI 7 NU GASESTI LA NIMENI,ESTE EXAMEN SPECIAL CARE SE DA SEPARAT DE ADR COLETE SI CISTERNE.CLASA 1 ESTE EXPLOZIBILI SI DOAR LA ARR POT SA-TI SPUNA DE UNDE IEI DOCUMENTATIA NECESARA PT EXAMEN.
  5. :o Nu stiu daca mai are vreo importanta acum,dar daca ai vazut ca bulgarii nu si-au luat banii timp de 3 luni cum ai putut crede ca o sa-ti dea tie pe 3 saptamini?? Si o alta problema,daca ei au apelat la acea metoda extrema(i-au taiat cauciucurile si au plecat) trebuia frumos sa-ti vezi de treaba,plecai in prima cursa care o prindeai si odata plecat aveai sansa sa-ti mai recuperezi din bani.....chiar daca nu toti,macar 7-800acolo,nu era paguba asa de mare,stiu nu e o cale legala,dar nu ramineai doar cu munca,nu vreau sa te descurajez dar pe cale legala e f.f.greu sa-l faci sa-ti platesca ce ti se cuvine,sa dea D-zeu sa ai noroc si sa-ti recuperezi banii!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.