Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cos70c

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cos70c

  1. buna ziua, bine,si cum se pot adauga aceste puncte de interes?puteti face un tutorial? stima!
  2. buna seara, gps-ul ests piloton 7 inch HD luat din bucuresti (primit cadou) a venit cu hartile instalate mai multe ce-as putea sa va zic nul pot face sa-mi arate benzinariile AS 24 ,am descarcat de pe poiplasa.com fisierele acelea de la as 24 si le-am bagat in content,poi dar degeaba nu stiu ce sai mai fac.
  3. Nimeni nu stie cu se poate face ca gps-ul sa-mi arate numele benzinariei AS 24 ?altele benzinarii mi le arata cum ar fi petrom lukoil etc dar nu arata AS 24 SI LOCATIA ASTA AMI TREBUIE deoarece am vazut la cineva pe igo primo cum dadea cautare locatii AS 24 si ai araata aceste benzinariile cu as 24.va rog frumos spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac sa-mi arate locatiile cu as 24,banuiesc ca trebuie sa atasez alte hartii dar de unde sa le iau si cu sa le adaug. multumesc anticipat!!!
  4. buna seara, va rog frumos daca ma puteti ajuta sa-mi fac si eu gps-ul sa-mi arate numele benzinariilor deoarece am vazut la un coleg care avea igo primo si cauta statii de adblue as 24 in toata europa.multumesc anticipat!!!
  5. buna seara! domnule Cristi va rog frumos daca vreti sa faceti un tutorial cu instalarea celor doua softuri la gps piloton 7inch si punerea hartilor deoarece eu am un astfel de gps luat de la dv si cineva sa crezut destept sa-mi faca update si mi-a sters si soft si harti si nu il mai pot folosi,cu siguranta acest tutorial o sa mai fie de folos si altora.Va multumesc anticipat!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.