Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

adriano22

Members
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adriano22

  • Dată Naștere 08/17/1984

Profile Information

  • Locatia:
    napoli

Contact Methods

  • Yahoo
    adrian_catalin_mares

adriano22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. '''''''''''Am o nelamurire cu timpii de conducere si de odihna si sper sa ma ajute cineva cu un raspuns. Lucrez pe tahograf digital si de asta ma preocupa aceasta problema! Timpul meu de condus zilnic e urmatorul : - De la 03.30 la 04.30 - De la 11.15 la 12.15 - De la 12.50 la 13.50 - Si de la 16.30 la 17.30 In total ar fi 4 ore de condus zilnic. Programul de munca find de 5 zile consecutive dupa care urmeaza 2 zile de liber. La aceasta perioada de condus trebuie sa am obligatoriu 11 ore de odihna zilnica?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, programul pare corect din punctul meu de vedere,nu depasesti orele de munca efectiva,pauzele sunk ok-dar fii atent sa nu incepi inainte de ora 3 pt ca nu ai putea sa ai mai mult de 10 ore de munca efectiva! supun dezbaterii urmatorul program:...... vedeti vreo neregula?
  2. e adevarat ca se face o pauza in plus,dar eu oricum sunt nevoit sa o fac cam o ora de pauza la incarcat,deci imi raman mai putini km de facut a doua zi!
  3. Si eu apelez o data pe saptamana la 9h30 de condus si apoi 9h pauza,dar mau pus pe ganduri mai multi colegi ce mi-au spus ca e ilegal,intrebarea am puso pt faptul ca nu am gasit acest lucru specificat in nici o lege,gandindu-ma ca am omis vreun articol!
  4. Va multumesc pt raspuns,si sper sa fie asa!,chiar daca un coleg roman care a dat ieri examenul pt cqc jura ca la cursuri li s-a spus minim 11h pauza!
  5. Ramane memorata doar viteza din ultimele 24h,iar overspeedurile iti pot face probleme doar cele din ultimele 28 zile!
  6. Revin cu aceasta întrebare care am postato gresit in alt topic, si am aceasta curiozitate deoarece am vazut ca unii colegi ai forumului considera ca fiind legala,altii nu!Eu chiar am pus aceasta intrebare unui agent de politie,spunandumi ca in acest caz pauza minima e de 11 ore! Acum nu stiu cat de informat era?!
  7. eu asta am citit in primul link postat de tine! e adevarat ca in ultimul link explica introducere dupa inceperea cursei si nu introducere in mers ca in primul exemplu! cred ca atitudinea in care raspundeti colegilor,ii face pe multi sa renunte sa mai foloseasca acest forum!oare ce aveti de castigat daca nu le raspundeti la obiect,si ii faceti sa mai revina cu n intrebari si sa piarda timp! poate si ei intra de pe tel si nu pot citii instructiunile alea!
  8. ps evenimentul de pe 24.1.daca imi aduc bine aminte,semnifica-introducerea cardului in mers! e posibil sa ma si insel,dar cel putin am incercat sa ii dau un sfat colegului,,,daca stiti dvoastra ce inseamna de ce nu ne spuneti si noua!?
  9. BILIARDS stai linistit ca nu e nici o problema!ai o eroare la tahograf pe 24.1,,--CARD INTRODUS IN MERS-- si eu am la fel ca tine+ca si camionul meu e mutat mereu fara card dar nu s-a luat nimeni de mine in italia pt chestiile astea! ZILE CA NU STII NIMIC,A FACUT TAHOGRAFUL O EROARE,,SAU AI PLECAT DE PE LOC INAINTE SA SE INCARCE CARDUL!!
  10. eu zic sa nu introduci nimic in plus,tahograful te intreaba daca ai facut pauza pana in acel moment,dai da si asta e tot!
  11. s-a schimat cumva legislatia cu privire la pauza de 9 ore? si as mai avea o curiozitate,dupa o zi de munca cu 10 ore de condus(4'30-45''pauza-4'30-45''pauza+1')-pot face o pauza de 9 ore?
  12. sa revenim la scoaterea cardului din tahograf ,de curand am fost oprit de politie in italia si primul lucru care m-a intrebat a fost de ce nu am scos cardul din tahograf--mi-au zis ca e o lege noua care prevedea scoaterea cardului sau a discului(+completarea pauzei manual)la sfarsitul fiecarui program de munca!deci atentie cine va opreste!
  13. viteza cu care ma deplasam la un moment dat ramane memorata pe card,ca pe disc?--nu intreb de depasirile de viteza peste 90 km pe ora! va intreb pt ca in meniul stoneridge la rubrica viteza vehicul imi face printare numai viteza pe perioade de timp! exemplu: am mers cu 80 km pt 10 minute,75-80 pt 20 min.s.a.m.d.! azi am avut un accident (un nebun de 80 ani nu s-a asigurat la iesirea dintr-o curte!)si as vrea sa aflu viteza care o aveam in momentul impactului!,limita fiind de 50 km/h,eu fiind pe undeva pe la limita!risc ceva daca aveam mai mult de 50? polizia mi-a dat dreptate,a introdus cardul intr-un card reader pt 2 secunde,mi-au controlat datele si mi-au inapoiat toate documentele zicandu-mi sa ma adresez lor pt eliberarea unui certificat ce serveste la cererea de despagubiri asiguratorului! stiti m-ai precis care e procedura mai departe in caz de accident in italia?
  14. de fapt e 97-si media 94! si e doar a doua abatere a mea in o luna de caqnd am camionul asta cu tahograf digital! oricum sper sa nu ma opreasca nimeni in astea 29 de zile!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.