Jump to content

Ionutzb

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ionutzb

 • Rank
  Incepator
 1. O nimica toata , intre 65 si 450 ! Control vosa la doua saptamani de la eveniment,absolut nicio sanctiune!!!
 2. si eu tot 15 euro am luat de la BAG si m-am invatat minte,dar am dat peste alta problema,intr-o seara pe A 22 in Italia in drum spre Austria toate parcarile erau pline “asa cum sunt mereu dupa ora 18 pe respectiva autostrada“opresc cu ceva timp inainte de terminarea programului ma parchez mai neeortodox din lipsa de optiuni si inchid programul.La nici 5 minute un coleg ceh ma obliga practic sa mut masina pe motiv ca nu poate sa treaca cu toate ca avea loc mai mult decat destul,ideea e ca eu plec din parcarea respectiva,ma duc in urmatoarea la vreo 15 min distanta,ma parchez tot asa intr-un col
 3. am cam citit pe sarite,eu care aveam grije sa nu incep mai mult de 6 programe intre doua perioade de repaus saptamanal,mea culpa.
 4. stai linistit ca citesc oricum,cat trăiesti mai afli cate ceva:-)
 5. 7 programe intre doua perioade de repaus saptamanal.
 6. in echipaj poti sa faci pauza de 45 de min in timpul deplasarii;ex sofer 1 conduce 4:29,sofer 2 este pe „timp la dispozitie“,opriti schimbati cardurile asteptati 2,3 minute sa se incarce programele si ii dati in continuare fara pauza,astfel poti sa te incadrezi fara probleme in 21 h.
 7. am fost chemat ieri,si nu ma duc,de ce, sa ma duc doar pentru experienta?Si daca nu m-ar fi chemat imi era totuna.Incerc sa tin cont de sfatul celor mai in masura si sa caut un loc de munca mai bun.Pana la urma nu imi pleaca carnetul din buzunar!!!!
 8. 2:iar daca vei dispune de legitimatie de serviciu inseamna că ai obtinut-o la angajare printr-o evaluare a colegului bazata pe (spaga)calitatile tale.Mat!!!!
 9. sah mat din 2 mutari;1:sigur nu este sa te lase sa conduci fara legitimația de servici
 10. mita(spaga):suma de bani data sau promisa unei persoane ,cu scopul de a o determina sa-si incalce obligatiile de serviciu.
 11. esti cu experienta sau la fel ca mine fara la fel, fara experienta
 12. mers cu fata ,viraj stanga,dat cu spatele drept si o parcare pe stanga intre jaloane.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.