Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ionutzb

Members
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ionutzb

  1. O nimica toata , intre 65 si 450 ! Control vosa la doua saptamani de la eveniment,absolut nicio sanctiune!!!
  2. si eu tot 15 euro am luat de la BAG si m-am invatat minte,dar am dat peste alta problema,intr-o seara pe A 22 in Italia in drum spre Austria toate parcarile erau pline “asa cum sunt mereu dupa ora 18 pe respectiva autostrada“opresc cu ceva timp inainte de terminarea programului ma parchez mai neeortodox din lipsa de optiuni si inchid programul.La nici 5 minute un coleg ceh ma obliga practic sa mut masina pe motiv ca nu poate sa treaca cu toate ca avea loc mai mult decat destul,ideea e ca eu plec din parcarea respectiva,ma duc in urmatoarea la vreo 15 min distanta,ma parchez tot asa intr-un colt ,iau calculez sa nu incurc prea tare pana a doua zi si inchid programul din nou.Asadar am inchis de doua ori programul,mentionez ca mai aveam program de condus si prima data si a doua.Cam cat de grav ii???
  3. am cam citit pe sarite,eu care aveam grije sa nu incep mai mult de 6 programe intre doua perioade de repaus saptamanal,mea culpa.
  4. stai linistit ca citesc oricum,cat trăiesti mai afli cate ceva:-)
  5. 7 programe intre doua perioade de repaus saptamanal.
  6. in echipaj poti sa faci pauza de 45 de min in timpul deplasarii;ex sofer 1 conduce 4:29,sofer 2 este pe „timp la dispozitie“,opriti schimbati cardurile asteptati 2,3 minute sa se incarce programele si ii dati in continuare fara pauza,astfel poti sa te incadrezi fara probleme in 21 h.
  7. am fost chemat ieri,si nu ma duc,de ce, sa ma duc doar pentru experienta?Si daca nu m-ar fi chemat imi era totuna.Incerc sa tin cont de sfatul celor mai in masura si sa caut un loc de munca mai bun.Pana la urma nu imi pleaca carnetul din buzunar!!!!
  8. 2:iar daca vei dispune de legitimatie de serviciu inseamna că ai obtinut-o la angajare printr-o evaluare a colegului bazata pe (spaga)calitatile tale.Mat!!!!
  9. sah mat din 2 mutari;1:sigur nu este sa te lase sa conduci fara legitimația de servici
  10. mita(spaga):suma de bani data sau promisa unei persoane ,cu scopul de a o determina sa-si incalce obligatiile de serviciu.
  11. esti cu experienta sau la fel ca mine fara la fel, fara experienta
  12. mers cu fata ,viraj stanga,dat cu spatele drept si o parcare pe stanga intre jaloane.
  13. inca nu m-o sunat nimeni de la Budapesta nici pe mine,tot in decembrie am fost si eu!!!
  14. un test ca la atestat ,completezi o diagramă,sa stii dimensiuni cap tractor si semiremorca,plus conducere.Bafta sa ai!!!!!
  15. 22 de ani ii cea mai buna vârsta sa te apuci de soferie,succes ,drumuri bune si sarbatori fericite!!!!
  16. Domnule Andy maine poimâine faci 40 de ani si iti doresc multi inainte,da astfel de mesaje nu iti fac cinste!Ma astept la mai mult,o vorba buna ,un sfat ,da de cand ai intrat in subiect s-o dus naibii ideea ,si nu am facut decat sa ne bagam pumnul in gât,hai sa ne rezumam la subiect,eu unul pot sa inteleg un mesaj indiferent cum ii scris,si ma rezum doar la al comenta,poti sa ai 3 facultăți si sa fii bou,sau poti sa ai 4 clase si sa fii de milioane
  17. Corect domnul Andy,da altfel suna ultimul mesaj fata de primul!!!
  18. După al doilea razboi mondial parlamentul Germaniei a votat cum ca indemnizația unui parlamentar sa nu depăsească salariul mediu pe economie.Acesta este un gest de solidaritate consemnat si răsplătit de istorie a unei natiuni ce traversa cea mai neagra perioada a istoriei sale.Daca maine profesorul de istorie a copilului meu pleaca din tara ca s-o saturat ,sau se face sofer????Cred ca ar accepta 1000 de euro in loc de 300,400!Domnule sofer profesionist ce te uiti de sus la fraierii care or ramas in tara ,o natiune nu se ridica de azi pe maine,problema ceea mai mare nu ii in soferie,e in toate domeniile .Cand o sa fim in stare sa actionam ca un tot si nu ca indivizi,pâna ce fiecare dintre noi o sa solidarizam cu cei ce vin din urma comparatiile cu nemtii nu isi au rostul.Dumnezeu sa ii odihnească pe acei romani care si-au dat viata in urma cu 24de ani,sperând ca nu vom repeta greselile trecutului.Multumesc lui Dumnezeu ca profesorul meu de istorie nu o plecat sa lucreze pe 1000 de euro sau mai putin .Fii sigur nu l-as fi condamnat.
  19. ii o vorba“ tre sa pornesti de la zero“daca era o vorba “tre sa pornești de la 1500“era altfel:))
  20. poate ca nu suntem din acelasi material,da cred ca ii normal sa fiu platit mai putin decat un sofer cu experienta dintr-un rationament evident,iar după ce voi demonstra ca merit mai mult atunci deabea voi fi indreptatit sa am pretenții!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.