Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

damoncarter2004

Members
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de damoncarter2004

  1. Salutare colegi! Recent am luat in primire un Iveco Stralis din 2008.De la prima cursă am observat că are probleme cu instalația de răcire.In mers,la drum drept și o viteza de 70-80 km/oră, temperatura apei scade până la 45-50 grade. Dacă mă opresc undeva și motorul merge la relantii, în câteva minute temperatura crește și se aburesc geamurile.Am pus și carton in fața radiatorului să am căldură în cabina. Am lucrat pe un daf până acum și se întâmpla tocmai invers.Ma poate ajuta cineva să rezolv această problemă?

    Sărbători fericite și un an nou mai bun! La Mulți Ani!

  2. Am plecat de la firma la care am lucrat pentru că am refuzat să mai folosesc magnetul,și fiind platit la km automat banii erau mai puțini.Din păcate,in Moldova 70 % din firmele de transport plătesc în acest mod.Cand merg la o firma și le spun că vreau sa lucrez LEGAL,sunt refuzat din start sau mi se spune că mă vor suna ei.

     

    • Like 1
  3. Cum sa te înscrii într-un sindicat daca nu a auzit nimeni de ei( SSDB,SLT sau care mai e)? De 6 ani lucrez numai pe intern,am făcut țara asta in lung și în lat,am făcut repausuri in multe parcări prăfuite,pavate, amenajate ca un autohof,dar nu am văzut niciodată oameni la vreun sindicat sa vina să se facă cunoscuți.Mai ales, peste munți în Moldova.

  4. Recent am văzut la Tv o știre,cum că sindicatele au fost chemate la guvern pentru discuții.Dvs unde sunteți? Tot prin parcările din Europa? Va e rușine să stați și în România?Acum e șansa voastră...

  5. Salutare! Am lucrat mai demult pe un TGA și am avut și eu in bord acest cod FFR dar nu știu dacă e același cu cel scris de tine.Stiu doar că am schimbat instalația electrică de cutia de viteze.EBS reprezintă o defecțiune de supapă de aer sau chiar senzori abs,EDC- este din alimentarea cu combustibil.

     

  6. 41 ani, nefumător,cu 17 ani experiența pe diferite tipuri de camioane ( basculă, cisternă,frigo, prelată),caut firma din Suceava să lucrez că șofer pe INTERN pe un salariu decent.Exclus salarizare alternativă (km,cursa...),exclus manipularea tahigrafului.Astept oferte serioase pe PM.O zi buna!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.