Jump to content

costin

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About costin

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 06/07/1983

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  unirea Dj

Contact Methods

 • Yahoo
  magnum mack 480

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pot aduce pana în țara doua remorci de camion. Valabil pentru Luni Am doua cap-tractor ce vor pleca spre Ro din Franța (Mâcon). Daca aveti ceva remorci de adus,si se afla în drumul nostru, contactati-ma. 0040761354161
 2. Buna seara. Platiti si taxele de autostrada? Plata la cat timp? Se plateste chirie la vagon? Detinem doua camioane e5 si avem experienta pe comunitate inclusiv UK. Disponibilitate imediata.
 3. care este propunerea pe spania pentru 3 cap-tractor 2 euro3 si unul euro5 ?
 4. Salut colegii. Cunoaste cineva aceasta firma? Ma bat gandurile sa ma duc tractionist la ei.
 5. Salut.Pentru bene de cereale exista ceva oferte?
 6. Cel mai probabil pe la garnitura chiulasei compresorului. Poate baga antigelul in instalatia de aer. succes
 7. Aceiasi hoti cu alte nume.... Daca vreti sa lucrati ca tractionisti,mergeti fratilor la firma respectiva si luati legatura direct cu patronul firmei,nu semnati contractul pana nu-l traduceti si-l cititi bine,nu va lasati intermediati de romani si totul o sa fie ok.
 8. Are cineva frigider pentru renault premium?
 9. Inca este disponibila. Este noua,nemontata vreodata pe masina.
 10. Nu sunt cam batrane pentru comunitate?
 11. Verifica nivelul si culoarea uleiului din motor. Uneori se defecteaza intarderul si amesteca lichidul de racire cu uleiul. In apa nu apare ulei?daca nu, asta e exclus.
 12. Salut colegii. Problema cu cantarele s-a rezolvat cu înlocuirea supapei de distribuire a aerului. nu baga destula presiune in butelia cu comenzile. ultima data mi-a blocat motrica si s-a desumflat cabina, mesaj pe bord (trailer control defect)
 13. Prea multe defectiuni diferite in acelasi timp,probabil acelui sofer i-a fost rusine sa relateze adevarul : a incins franele ,a luat foc, s-a speriat si a sarit.
 14. Salutare la toti colegii. Se pare ca inca e la moda intermedierea cu firmele spaniole. SFAT: nu bagati in seama ,si daca chiar doriti sa plecati ca tractionisti,duceti-va direct la firma respectiva,contactati-o voi,si inainte sa faceti contractul traduceti-l in romana,sa stiti de la bun inceput in ce va bagati. Draguta de mai sus (Alina Sigean) a fost intermediar la LODI TRANS ,ea fura din diurna soferilor,firma ai dadea ei 1000 E avans de cursa pentru fiecare masina intermediata iar ea oprea 500 din ei fara ca bietul tractionist sa banuiasca ceva. Acum observ ca s-a mutat la alta firma,c
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.