Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

valicut

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

valicut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Eu am zis ce am patit la aceasta firma.Fiecare persoana care vrea sa stie mai multe,poate sa afle pe cont propriu.Niciun sofer nu am condus de capul nostru fara sa respectam programul de condus.
  2. Colegule,in cazul in care nu lucrezi la ei,te rog sa incerci sa lucrezi o perioada la aceasta firma si vei vedea personal cum e.Eu am zis ce am avut de zis.Cred ca e suficient.
  3. Sunt de acord cu tine colegule,dar e singurul lucru bun la acea firma.Nu vreau sa descurajez colegii sa mearga la Alexander.Eu am lucrat,am facut ceva banuti,dar e foarte mare riscul de a face o greseala in trafic.
  4. Plata se face la cursa dar,dupa cum ai scris in alt comentariu,colegule sofer B,C,cred ca stii cum e treaba la aceasta firma,mai ales ca ai mentionat numele administratorului societatii.Salar pe tara...doar semnezi pentru el si atat.
  5. Dragi colegi,vreau sa va aduc la cunostinta ca la International Alexander,plateste patronul amenda dar,ti se retin banii pana ce-si recupereaza suma sau macar jumatate din suma.Sunt patit cu o amenda de cateva mii de euro,la aceasta firma,deci va spun asta din experienta proprie.Daca nu vrei sa platesti,trebuie sa-ti dai demisia.Iar despre bani,daca faci 20000 km intr-o luna,e normal sa castigi macar 2000 euro.Nu esti platit foarte bine,muncesti foarte mult.Va doresc succes celor care vreti sa lucrati la ei!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.