Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ando16

Members
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ando16

  1. Parca ziceai ca nu te mai bagi in seama Virgil si cred ca se scrie corect 'complet' nu-i asa Virgil? Oricum eu am cerut o parere cui vrea sa-mi raspunda la subiect si nu cred ca ar trebui sa te doara pe tine capul ce sau cine sunt eu.
  2. Ok,dar de ce cand am schimbat mufele intre ele nu s-a ridicat presiunea la circuitul II si sa ramana mort acul de la I ??
  3. Cumpar perna suspensie fata la cabina XXL MAN TGA . 0751420449
  4. Prietene, apare si stop si cod ZBR 1088-04. Daca ne uitam in manualul cu coduri mare lucru nu aflam. Cam asta e , daca as sti unde e cred ca as rezolva-o.
  5. Chiar nu stie nimeni de senzorul asta?
  6. Buna seara! La MAN TGA pe manometrul de la bord corespunzator circuitului (II) am momente cand imi indica corect presiunea si momente cand acul e cazut complet, masina functionand fara probleme. Imi poate spune cineva, va rog, unde se afla acest senzor ? Banuiesc ca e defect si vreau sa-l schimb, multumesc!
  7. Inca ceva! M-ai intrebat daca ramane aer in celelalte butelii. In aproximativ o ora nici pernele de la remorca nu mai au aer, totusi cele de pe cap nu raman fara.
  8. Regulatorul nu ramane pe deschis ca s-ar auzi aerul iesind in exterior. Acum jumatate de an am dat jos chiulasa la compresor si am curatat supapele(lamelele) de calamina si am montat la loc. In mers am presiune normala, nu am probleme. Am observat ca in relanti face aer mai greu, ceea ce ma face sa cred ca o parte din volumul de aer impins de compresor ar putea fi scapat inapoi. Eu cred ca e vorba de o supapa de sens dar nu stiu care este. Unde este supapa de care vorbeai, este integrata in compresor(lamelele) sau se gaseste pe circuit? Am uitat sa-ti spun ca am desfacut teava care vine de la compresor in sup. cu 4cai si nu se intoarce aer pe acolo, dar totusi o sa mai repet operatia ca sa fiu sigur(n-am facut-o decat o data). Multumesc si astept indicatii. Multa sanatate!!
  9. Buna ziua! Am un MAN TGA 430 din 2004. Nu imi da niciun cod in bord dar in momentul in care opresc motorul se aude un tiuit in buteliile de langa rezervorul mic si in cca 10 min ramane complet fara aer. Am schimbat deja chitul de reparatie de la supapa cu 4 cai dar degeaba.Nu pierde nimic in exterior nici cap tractorul nici semiremorca. D-le Leobango va rog ajutati-ma si va dau cuvantul de onoare ca daca rezolv problema fac o donatie in contul soferii.ro. multumesc!!!
  10. ando16

    vand saviem

    Cu cat dai kilogramul colegule?
  11. ando16

    Amortizoare MAN

    WMAH06ZZ95G174531
  12. ando16

    Amortizoare MAN

    Cumpar amortizoare MAN TGA model 2005.
  13. ando16

    Cauciucuri motrica

    Cumpar cauciucuri motrica 315/70 R22,5 , toate 4 bucati.
  14. Salut colegi! Imi pare rau ca nu am putut sa postez mai repede, am fost plecat si nu am intrat pe forum. Da, am avut link-ul prin care se putea accesa acea lista neagra, m-am uitat dupa el prin mail-urile mele dar nu-l mai gasesc. O sa sun casa de avocatura saptamana asta si o sa rog d-soara cu care am colaborat sa mi-l mai trimita o data. Cine se grabeste poate sa-mi trimita mp cu nr de tel. si-l sun ca sa-i explic cu cine trebuie sa ia legatura. Cat despre pozitia prietenului Oli fata de acest subiect cred ca e una fireasca. Nu vreau sa dezvolt o polemica pe forum , eu m-am adresat exclusiv colegilor care sunt liberi sa ma creada sau nu. Sunt atatea firme cu care proprietarii de camioane pot lucra incat nu cred ca ar avea ceva de pierdut daca evita escrocii de la Deufrance. Poate ca eu si colegul de mai sus am fost cazuri izolate, puteti merge sa lucrati cu ei, nimeni nu va opreste , v-am spus tuturor ce am patit noi ca sa va atentionam si sa fiti precauti. Si nu pot sa cred ca la randul vostru, colegii care si voi castigati o paine prin parcarile Europei, nu ati auzit si de alte firme de genul Deufrance , indiferent ca sunt nemtesti, austriece etc. Numai bine!
  15. Si eu am lucrat cam jumatate de an cu Deufrance si pot sa va spun ca mai mari escroci nu am vazut!!! Mi-au ramas datori cu 5900 de euro pe care nu cred ca o sa-i mai vad vreodata. M-am adresat unei case de avocatura care le-a pus in vedere celor de la Deufrance sa-mi restitue suma daca nu o sa-i cheme in instanta. Atunci escrocii au venit cu tot felul de facturi inventate , facturi de combustibil dar in special cu facturi de paleti , cum ca as avea eu de platit sute de paleti. Ce sa mai zic ,niste escroci de talie mondiala, m-au descurajat total. Avocatii mi-au reprosat cum de nu m-am interesat de Deufrance in lista neagra a Europei inainte de a lucra cu ei Le-am zis ca nu stiam ca exista o astfel de lista... asta e , aveti grija cu astia !!
  16. ando16

    Nu mai porneste!

    Dupa ce ati schimbat filtrul de motorina o amorsati, porniti si ati plecat la treaba. Sau, daca o lasi 2-3 zile pe dreapta, cand te duci si-i dai cheie porneste fara probleme. Am testat eu asta de mai multe ori. Daca nu aveti timp de stat pleci la treaba si dupa cateva sute de kilometri parcursi poti sa repornesti fara probleme. Si mie cand mi-a zis un amic sa o las in pace ca-si revine singura am zis ca-i nebun, dar pe urma m-am convins ca are dreptate.
  17. Salut! Nu reusesc sa-i dau de cap la o pierdere de presiune din butelii la un MAN din 2004. Daca opresc motorul in cca 7-8 min nu mai am suficienta presiune sa pot pleca de pe loc, se aude ca un tiuit in butelii si dispare aerul (in exterior nicio pierdere). Langa baterii este filtrul uscator si supapa cu 3 cai pentru care am cumparat chitul de reparatie, l-am schimbat dar fara rezultat. Imi poate spune si mie cineva unde as putea sa intervin pentru a rezolva necazul? Multumesc !
  18. ando16

    Lada de paleti

    Vand lada de paleti cu o capacitate de 36 bucati, pret 700 lei. 0751420449
  19. ando16

    Schema electrica

    Ma poate ajuta cineva cu schema electrica a modulului de pe usa din stanga la MAN 2004? Multumesc anticipat!!
  20. Am si eu nevoie de schema electrica a comenzii de pe usa din stanga la MAN TGA (comanda ptr geamuri, oglinzi etc). Daca ma poate cineva ajuta ii multumesc mult!
  21. Cumpar sau schimb defecta cu una buna (cu diferenta) comanda de pe usa din stanga la MAN TGA 2004 cu care se deschid geamurile, se inchid usile s.a.m.d. 0751420449
  22. Salut! Este cineva pe forum care a lucrat intr-o casa de expeditii? As dori sa-l intreb cate ceva din activitatile mai putin cunoscute mie din interiorul acestora.
  23. Daca telefonul nu-ti place uite e-mailul : driver_vali@yahoo.com . Sau lasa tu un nr de tel sa te pot suna.
  24. Suna la 0751420449 sa vorbim.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.