Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Adryan007

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Adryan007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. ce sa zic,eu lucrez pentru Meyer,la lucru stau in jur de 9 ore 10 cu tot cu pauza de 1 ora,nu ca nu as putea termina in 7 ore dar 9 ore trebuie ca sa stau la munca,si in afara de mersul dupa liza electrica care e foarte obositor ))),nu prea am gasit munca asta fizica iesita din comun,acuma depinde si de locul unde muncesti,unde esti repartizat,salariul e in functie de clasa de impozitare,dar sub 1900 net,clasa 1,in germania la meyer se ia doar daca ai zile libere.
  2. Stai calm unhleashd ca nu o sa fi cazat la hotel de 4 sau 5 stele,si frigider din cate stiu ai si in cabina,dus poti face in aproape fiecare peco,si patul din cabina poate fi un lux pe langa patul de la hotel,unde nu sti daca o sa gasesti lenjeria curata sau murdara,si poate dai de (hotel de 4 stele)cu baie comuna ))))))))))))),sa stai la rand pana dimineata sa faci un dus.
  3. Carco,parerea mea daca vrei camera de odihna si internet dute prietene la o statiune ca poate acolo ai,sau poate nu,depinde de statiune,sau poate ai uitat cu ce scop ai mers in Vomp.
  4. Aceste tichete sunt pauzele tale saptamanale din data de 7 pana in 23.Deci raspuns la ghicitoare. Parerea mea este ca poate sa te amendeze tinand cont de faptul : 7-9/09/2013 pauza saptamanala redusa 31:45. 14-16/09/2013 pauza saptamanala redusa 37:51. 21-23/09/2013 pauza saptamanala redusa 35:29. Pe parcursul a două săptămâni consecutive, un conducător trebuie să efectueze cel puţin: – două perioade de repaus săptămânal normale sau – o perioadă de repaus săptămânal normală şi o perioadă de repaus săptămânal redusă de cel puţin douăzeci şi patru de ore. Cu toate acestea, reducerea se compensează cu o perioadă de repaus echivalentă luată în bloc, înainte de sfârşitul celei de-a treia săptămâni care urmează săptămânii în discuţie O perioadă de repaus săptămânal începe până la sfârşitul a şase perioade de douăzeci şi patru de ore de la perioada de repaus săptămânal precedentă. (7) Orice perioadă de repaus luată în compensaţie pentru reducerea unei perioade de repaus săptămânal trebuie alipită unei alte perioade de repaus de cel puţin noua ore . ASTA este parerea mea ca trebuia sa ai cel putin o pauza de 45. acuma stiu ca vine replica ca pauza (7-9) e de 31:45 si ca poate fi 24 ore si restu de 7 ore 45 considerata ca o recuperare pentru pauza (14-16) 37:51+(7h 45)=45h 36 de minute.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.