Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Abel Cavaşi

Members
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Abel Cavaşi

  • Dată Naștere 10/05/1965

Contact Methods

  • Website URL
    http://abelcavasi.blogspot.com
  • Yahoo
    abelcavasi

Profile Information

  • Locatia:
    Satu Mare

Abel Cavaşi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

0

Reputație Comunitate

  1. La mulţi ani forumului! Să ai grijă de el, Căline, căci este un forum foarte preţios! Şi să nu cedezi la tentaţiile materiale care vor urma şi la propunerile „indecente” pe care ţi le-ar putea face „binevoitorii” care privesc din umbră.
  2. Să înţeleg că şoferul nu are nicio obligaţie în legătură cu ora afişată?
  3. Am instalat progrămelul FoxtrotGPS, dar n-am reuşit să înţeleg încă dacă pot sau nu pot să-l folosesc cu ajutorul telefonului. Oricum, în cel mai rău caz voi face rost de un receptor GPS, să văd ce pot programele de pe laptop în comparaţie cu navigatorul.
  4. Am un Nokia 6710 navigator. Oare l-aş putea folosi ca receptor GPS pe laptop (linux, Ubuntu) sau trebuie să-mi cumpăr receptor GPS separat?
  5. Foarte interesant şi drăguţ! Felicitări inventatorului!
  6. Sunt de acord cu asta. Dar ai văzut vreodată linie discontinuă la mai puţin de 50 de metri după calea ferată?
  7. Adică poţi depăşi cu trecerea peste linia continuă?
  8. Mulţumesc pentru observaţia bine fondată! Aici se vede un exemplu în care contează experienţa (eu am învăţat doar teoria ce mi-a fost necesară la examene). Se pare că, într-adevăr, firma este cea care plăteşte (amenda, desigur, nu celelalte consecinţe).Ok. Dar atunci cum decurge relaţia dintre şofer şi firmă? Dacă şoferul depăşeşte programul fără voia firmei, este sancţionat de firmă? Sau cum îşi manifestă firma voinţa ca tu să depăşeşti programul? Este suficient un simplu mesaj pe telefon ca tu să accepţi depăşirea de program? Ce mijloace legale ai să lupţi împotriva firmei dacă aceasta nu recunoaşte că te-a obligat să depăşeşti programul? În contractul de muncă se stipulează asemenea situaţii? Mulţumesc!
  9. Sper că nu vorbeşti serios... Firma nu are cum să plătească toate consecinţele legale la care te supui când depăşeşti programul. Ce te faci dacă ucizi un om cu programul depăşit? Singurul organ care îţi poate permite să încalci o lege este legiuitorul însuşi. Dacă firma este atât de presată şi are argumente, va face o cerere la organul competent care te poate sancţiona pe tine ca şi conducător auto. În consecinţă, va primi o derogare sub forma unui act scris pe care ţi-l va transmite ţie şi doar aşa te vei putea disculpa în faţa legii.
  10. Te poate obliga firma să depăşeşti programul?
  11. Depăşirea este permisă doar dacă ai spaţiu suficient ca să nu treci peste linia continuă care se află la mai puţin de 50 de metri de trecerea la nivel.
  12. Presupun că o explicaţie ar fi faptul că s-a deplasat încărcătura în momentul intrării în viraj.
  13. Să înţeleg că nimeni, nimic? Să înţeleg că toţi care aţi fost amendaţi n-aţi avut nimic de obiectat? Sau aţi avut de obiectat, dar n-aţi ştiut cum? Sau aţi ştiut cum, dar aţi considerat că nu merită efortul?
  14. Am votat „câştig mai bine” pentru că n-am avut decât o singură posibilitate şi asta mi s-a părut a fi cea mai plauzibilă, dar mi-ar fi plăcut să pot pune şi ce-a de-a treia variantă.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.