Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

danutu85

Members
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

danutu85 a câștigat ziua ultima dată pe Mai 4 2016

danutu85 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre danutu85

  • Dată Naștere 03/04/1985

Profile Information

  • Locatia:
    suceava

Contact Methods

  • Yahoo
    danutu85

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

danutu85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Rouman se angajeaza si acum salariu e de 800 ron pe tara indiferent ca esti la munca sau acasa banii astia ii iei . Iar cand esti plecat ai plus 1500 euro asta e diurna . Deci iesi la 1500 euro si 800 ron . Am inteles ca sau schimbat multe la ei acum Andrei face cartile nu mai face Drob. Se sta minim 9 saptamani cu 2-3 acasa.
  2. Sunal in fiecare zi pe horvath si o sa ii vezi asa am patit eu pana sa plictisit . Incearca de pe diferite numere sa nu te dea pe respins . Sau cam dus in cap au masini stationate si soferi care nu mai vad casa cate 4 luni
  3. Old are 3 luni volvo . Mam intalnit cu un sarb el il avea de 4 si exact aceasi problema ca mine o avea . A fost la volvo la facut si ia mai mers inca 6 zile apoi iar sa inchis . Practic el a intrat in standby si nu se mai deschide exact. Iti multumesc de raspuns . Am sa trec pe la ei cred ca pe saptamana viitoare.
  4. Exact asta am patito si eu mi se aprindea la un moment dat stopul se stingea iar . Am fost in man la leipzig si miau schimbat 2 injectoare factura a fost la undeva de 1680 cu tot cu manopera . La deal daca urca cu 20 la ora cu tonaj pe ea. Apoi nu mai avea putere sa traga pe loc drept.Am avut la ea la 1800 de km un consum de 42.
  5. Salut . Am si eu o problema la display secundar la un volvo euro 6 . Mi sa stins deodata si nu se mai deschide . Radio si bluetothu functioneaza normal . Am vazut ca are siguranta in bord si e ok . Vreau sa stiu daca sa dus displyul sau e alta problema . Volvo are cam 2 luni. Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca stiti ce poate sa aiba . Va multumesc si drumuri bune sa aveti .
  6. Adison e mare nota 4 . Asa mi se pare mie eu am stat de craciun si revelion la ei si cand leam zis de o prima ceva mia zis ca asa imi era randu si culmea ca tot timpul anului am stat la prelata doar la sarbatori ma bagat la frig ca pe prelata nu se lucra si cu conditia asta am plecat de acasa. de ce nu explici si de teancul de acte care ti le cere la decont plata paletilor cu 15 euro a km in plus chiar daca mergi pe traseu a costului suplimentar de pe telefon a consumului etc foarte mult etc . E una si aceasi firma din grupul ARAISA .
  7. Nu prea am auzit sa se planga soferii la piwonka (asta fiind austriacul), se da 14 centi pe cabina si 42 de euro ziua de stationare asta daca nu ai incarcare plus salariu minim pe economie. Am un fost coleg care a facut 300 km intr-o zi si lea cerut cei 42 de euro si le-au dat fara probleme .Se sta minim 2 luni iar acasa 2-3 saptamani.
  8. madalancristi te ajut cu o informatie pe nationale in germania viteza maxima e de 60 km . Deci ajutorul tau mergea regulamentar .B 10 e national
  9. Tare as vrea sa prinzi o cursa cu descarcare pe la vipiteno pe la portile oamenilor sa te uiti in fata ca e luna lui noiembrie si e zapada iar munti se inchid in fata ta la 2 km undeva pe la cota 1600m asta iti confirma Ieva de la voi sau prin centru munchenului sa iti faca poze lumea la tir cum te chinui sa il intorci ca ai descarcare la vre-un garaj ceva . Atunci am sa te vad madalancristi cum o sa te mai descurci. Nu cumva tu erai saptaman asta coborai pe firentze cu 40 km/h si mi-ai frecat mie programul . Poate ne vedem pe pirmasens sau poate nu stii unde e pirmasensul. Daca nu te descurci oprestete la Aurach pe A8 in parcare si ia-ti o harta de ADAC vad ca stii geografie si poate ne inveti si pe noi cei care nu stim . Nimeni nu e nascut invatat . Scuze de rigoare celorlalti dar mie mia sarit borsu pe nas cand vad un asemenea exemplar. Asa suntem noi ca natie in loc sa ne ajutam uni pe alti mai degraba ne invidiem . Ne uitam in curtea altuia inainte de a ne uita in a noastra.
  10. Am ajuns claudiu. Vineri la ora 16 eram in olanda incarcam pentru germania aveam 850 km ca de obicei cand trebuie sa plec acasa trebuie sai dau peste program asta e a doua oara cand mi se intampla chiar a trei cand trebuie sa vii acasa te alearga . Am avut noroc ca nu am prins stau-ri de altfel acum eram in germania descarcam . Toata saptamana iti da curse de 600 km de luni pana joi si de joi te alerga de nu mai stii ce e cu tine . Joi dimineata aveam 1400 km ia sambata 3300 . Socotiti si voi in 3 zile sa faci aproape 2000 km singur si am si incarcat si descarcat si joi si vineri . Am sarit 2 programe eu zic ca da . Amenda cine o plateste daca ma duc inapoi si ma prinde elvetianu ? EU. Nu dispeceru . Audi mai vorbim dupa ce mergi la ei sa vezi ca nu e chiar asa cum pare. Mai sunt si de astia cu limba mare care sunt mai pupaciosi asa . Nu stiu daca 30% di soferii de la hartl au vreo treaba cu meseria asta . A m vazut ajutori care dupa 5 luni nici macar gps-ul nu stiu sal deschida Spuneau ca ei nu sunt platiti pentru asta si multi nu 1 sau 2 chiar si titulari sunt in postura asta. Sa nu stii tu dupa 2 ani de soferie ca poti sa faci pauza de bac si cum se face de toata rusinea. Mai ales ca in ultimul timp stateai la tren in anglia cel putin 4 ore in loc sa treaca pe pauza de bac ei treceau pe lipitoare. Eu de 2 ori am folosito nu mai mult niciodata pe drum sa pe tren. . Nu incerc sa va descurajez capu sun si doar 2-3 luni atat si nimic mai mult.
  11. pe 22 la ora 9 seara am plecat eu . Pe data de 21 au dat afara 15 soferi ca au baut prin garaj . Leau dat niste baraci sa doarma ei sau imbatat si au lasat ca porcii . 2 dintre ei erau la Bernard si ii intrebau daca sa mai vina sau nu dupa sarbatori. Stiti ce lea raspuns bernard? Sunt o gramada de soferi care asteapta sa se angajeze voi nu cititi forumul . Asta lea spus .Eu unu m-am saturat de ei acum am lucrat singur dar era sa nu mai vin acasa in ultimele 3 sejururi tot mau amanat cu o saptamana si acum era sa nu ma trimita acasa . Am fost lucrat singur 6 saptamani pe franta-anglia. Firma e buna pentru cel mult 2-3 luni parerea mea . Eu am aproape 1 an la ei . Si aici se incheiei si perioada la ei imi pare rau ca am stat asa mult la ei ca am avut loc de munca dupa 2 luni. Angajeaza si arcese incepatori dupa cum stiu de la soferii de la ei si sertrans mai iau si ei incepatori . Arcese nu stiu daca face dar Sertransul sigur face . Bafta la cei care vor sa mearga la hartl
  12. Ca titular iei 7 centi in primul an 8 in al doilea 9 in al treilea si 10 in ultimul faci pana in 18000-20000 km pe luna si asta sa te rogi de ei sati dea curse . Eu sunt in a treia saptamana de lucru si am abia 12000 km mia luat 2 remorci cu curse bune care aveam si incarcari la ele si mia dat altele la care am asteptat si o zi incarcare . Stiu ca aveam incarcari ca mia ziso dispecerul pe fate. Chiar si ca ajutor o sa aveti surprize sa vi se opreasca din bani . De exemplu ajutorului meu i sa oprit 170 de euro din iulie si nici acum nu ia vazut. Nu mai spun ca am vazut un titular in vomp care ia oprit 300 de euro pentru ca nu a scris 3 numere pe CMR. Sunt si bune su rele . Aici toti vin pentru experienta eu mai vreau sal aduc pe fratimiu sa faca si el un pic de experienta si plecam amandoi pe frig.
  13. Intr-un sejur de 6 saptamani am facut in jur de 23 de mii de km socoate si tu am prins 3 saptamani pe luna iulie si 3 pe august in seara asta plec si eu de la sv. Eu zic ca am facut binisor am avut noroc si de ajutor ca a mers tot timpu in 89 dar sunt ajutoare care merg si in 75 .Lam luat de la inceput si vreau sa termin cu el pana il face titular si tot asa iau altu .
  14. Camioanele sunt toate noi . Pe mine Ma facut titular dupa 4 luni pe luna faci in jur de 16-18 mii de km daca ii faci si pe astia. Iar despre MAN iti pot spune ca eu am prins 3 MAN-uri pana acum si un DAF .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.