Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

moldovan78

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

moldovan78 a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 26 2016

moldovan78 a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

moldovan78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Buna seara,eu am patit asa ceva si trebuie urmati pasii; 1-trerbuie scos bon in fiecare zi la plecare si oprire masina {terminare program } si scris pe spate exact ca la diagrama tot inclusiv daca soferul are 3 nume ATENTIE MARE se da amenda pentru ca nu sa complectat TOTUL CORECT. acest lucru este valabil 2 SAPTAMANI NICI O ZI MAI MULT deci poti merge cu cardul DEFECT 2 SAPTAMANI cu conditia ca firma sa iti trimita o hartie semnata si stampilata de ei ca au luat la cunostiinta de acest lucru .Sunt articole si alineate care prevad acest lucru trebuie trecute in aceasta hartie si fara probleme poti merge.
  2. Domnule coleg costy67 ai perfecta dreptate nu asa se face dar am considerat ca daca am vorbit cu seful I.S.C.T.R. BV si tot nu vor sa resolve nimic iti dai seama ca si daca pui pe hartie raspunsul va fi acelasi.Asa ca ce sa mai vorbim. inca o data drumuri bune va urez.
  3. Da asa este imi cer scuze ca poate nu am scris mereu correct poate si din cauza nervilor imi cer inca o data scuze .Cat despre ce am spus este foarte adevarat chiar daca am facut cateva greseli gramaticale.Iar despre seful I.S.C.T.R. Brasov ca sta in codlea asa este colegul am vorbit cu el nu eu personal si sti care a fost raspunsul? Masinile nu circula pe RO asa ca nu poate face nimic.Deci asta este raspunsul dat de un sef .Drumuri bune va urez si Doamne ajuta.
  4. Buna dimineata in legatura cu ce am scris in mes trecut va aduc la cunostinta in legatura cu camioanele firmei SC VOLUMAX SCS din codlea care sunt cu remorcile mai lungi decat prevede legea ITP-ul va fi facut in jud.Arges ptr ca probabil cei din brasov nu mai vor sa fie partasi la aceste probleme.La mes postat din data de 26.08 nu sa raspuns probabil ca inca nu ia venit randul dar va spun ca este foarte adevarat tot ce sa scris acolo.Pentru organele care trebuie sa ia masuri camioanele pot fi vazute si sunt parcate in parcarea privata pe drumul catre Tg Mures vis-a-vis de cladirea VODAFONE.Sunt camioane albastre si scrie pe prelate MAX LOGISTIC.
  5. Am acoperire ptr tot ce am scris de aceea scriu si stiu din surse sigure ca asa este nu sunt nebun sa scriu ceva ce nu este adevarat ptr ca sunt vorbitor de lb germana si de 4 ani lucrati la aceasta firma stiu ce spun aceasta firma sa numit SC SPEED TEX SCS SE POATE VERIFICA PE FINANTE .RO ca este asa cum spun este faptul ca in aceste zile la ITP-ul dim brasov se deruleaza aceste fapte in special la firma SC NEBO CONSULT SRL unde in aceste zile se fac inspectiile dar la RAR brasov exact asa cum am spus se fac inmatriculari cu remorci non comforme cu legile din RO daca te duci in Germania cu asa ceva esti direct in puscarie fara nici un fel de problem.Adresa din Germania unde se hotaraste soarta camioanelor este la Dormund loc.Senden nr 12.Masinile sunt tandemuri de 12 T cu 3 axe albastre si scrie pe ele MAX LOGISTIC.Nu odata soferii sau rugat de patroana sa faca ceva cu aceste remorci din cauza carora au fost nenumarate accidente in Germania ptr ca nu se incadrau in viraje,atentie nici macar asigurare CASCO nu mai au deci este un pericol total.Deja in Germania soferii au fost amenintati ca vor ramane fara licenta de circulatie daca mai sunt prinsi cu remorcile peste lungimea legala.Dupa parerea mea sunt spalari de bani enorme in aceasta firma ptr ca intron fel sau altul banii din conturile acestei firme dispar fara sa se stie unde prin diferite smecherii care se fac cu buna stiinta.Se motiveaza ca sunt diferite lucruri montate pe masina si trebuiesc platite.De stat in cabina se sta 3 luni si ceva daca faci un pic de galagie sa vi acasa nu iti mai primesti banii de mancare trebuie sa furi de prin statiile peca cate o bucata de paine sau chifle ptr ca de bani nu poate fi vorba decat atunci cand isi adduce aminte doamna patroana sa iti dea. Sunt multe lucruri in neregula daca se poate face ceva este ok.Va rog sa ma scuzati daca am jignit pe cineva dar credetima ca eu unul care sunt sofer de 30 de ani mam saturat sa rada altii de institutiile noastre care ar trebuii sa fie un pic mai atente la ce se intampla.Dumneavoastra nu ?Ma refer la cei ce conduc aceste institutii.Pana cand sa mai rada cei de acolo de noi si sa va atare cu degetul?
  6. Buna seara vreau sa atrag atentia asupra firmei SC VOLUMAX SCS din Codlea jud.Brasov care de 4 ani cu buna stiinta a ISCTR-ului face cateva nereguli si anume aceasta firma este patronata de o femeie si anume TUREA DANIELA care este o fosta profesoara de lb germana din codlea si care spala banii unui neamt ,firma din Germania este la Dormund loc.WERNE .Ma refer la programul de lucru care nu are nici in clin nici in maneca cu ce trebuie sa se intample soferii sunt nevoiti sa conduca cate 10-12 ore in FIECARE zi iar de amenzi decontarea nu se discuta si mai este un caz foarte grav care se intampla chiar in aceste zile camioanele care sunt aduse din GERMANIA nu corespund din nici un fel tehnic cu legile din RO deci remorcile de camion sunt fabricate ilegal in Germania si atasate de camioanele romanesti si cu o spaga corespunzatoare se elibereaza toate actele necesare ptr a circula in Germania dar si acolo B.A.G-ul ne urmareste ptr ca sau prins de smegherie si AMENDA ESTE DE 3000 DE EUR suportata de sofer ptr ca nu ai fugit pe nationale si vreau sa va mai spun ca politia din Germania stie ca domnii de la I.S.C.R din RO jud Brasov primeste bani ptr a trece cu vederea aceste nereguli referitoare la programul de circulat iar cei de la ITP Brasov primesc cartile de identitate si toate cele necesare ptr acte.Aceste camioane ptr cei care sunt interesati sa le vada si eventual sa le controleze sunt 25 de piese pe drumul catre TG.MURES in parcarea vis-a-vis de cladirea VODAFONE este o parcare privata .Deci astept si raspund la orice intrebare care se cuvine a fi pusa nu imi este frica de ce am scris si ma gandesc ca aceste lucruri trebuiesc oprite pana cand sa mai rada si nemtii aiai de noi?Atentie la afirmatiile facute in mesajul postat!Sunt afirmatii care pot sa contravina legilor in vigoare .Ceia ce scrii trebuie sa fie la obiect si fara sa faci acuzatii care nu au acoperire!
  7. OK,buna seara stimati colegi vreau sa va anunt pe cei care ati intalnit sau veti intalni firma SC VOLUMAX SCS din codlea jud Brasov ca veti fi foarte dezamagiti si totodata si pacaliti si aici ma refer la tot ce inseamna bani,seriozitate si cuvant .Firma este condusa de o doamna Turea Daniela care este o fosta profesoara de germana din Codlea care este la 44 de ani si cu o pofta de a te arde la bani egala cu kg ei.Deci foarte mare ,a inceput prin a marii firma de la 15 camioane acum a ajuns la 100 de camioane in curand le veti vedea prin germania ,probabil ca unii dintre dvs le_ati vazut deja ,va spun ca am lucrat cu drag la aceasta firma timp de 4 ani dar in ce hal sa ajuns nu cred ca se poate spune,veti fi incantati cu 35 eur pe zi plus o prima de 400 eur la fiecare sfarsit de luna dar ATENTIE aceasta prima o primiti numai daca sariti din program,mergeti cu maimutica,va platiti amenzile si stati afara de la 3 luni in sus ulmima luna nu veti primii banii decat dupa ce veniti acasa si atunci dupa 2 saptamani.Deci stimati colegi aveti grija ,va garantez ca in ultima luna au plecat si sunt in curs de plecare cel putin 20 soferi vechi cu experienta care am fost printre primii angajati aici si care i_am cumparat doamnei jeep si casa.Drumuri bune si sa aveti grija de voi.Nu voi ezita sa raspund la orice fel de intrebare legata de aceasta firma.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.