Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

georgica

Members
  • Număr conținut

    158
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre georgica

  • Dată Naștere 02/05/1983

Profile Information

  • Locatia:
    casalpusterlengo,italia(greci-jud.tulcea)

Contact Methods

  • Yahoo
    georgica

georgica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. cu parere de rau dan popa iti spun,lucrez la o firma care detine 45 de camioane,40 din soferi folosesc magnetul,cu sau fara voia lor.spre fericirea mea nu sunt inca obligat sal folosesc,dar nu stiu pana cand....asa ca baiatul stie el ce vorbeste,cam in felul acesta sta treaba prin italia.
  2. la multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor,sanatate maxima si drumuri bune fara evenimente :)
  3. coincidenta,acum 2 saptamani a trebuit sa duc un camion de la firma la service,si am ramas uimit era dotat cu tahograf pentru un singur sofer,si e vorba de un iveco eurotech din 1999,deci exista asemenea tahografe
  4. http://www.tocmai.ro/frigider-auto-tir-a-fost-utilizat-pe-scania-5109343.html
  5. La multi ani dane,sanatate si tot ce ti doresti...aceiasi urare si pentru ceilalti sarbatoriti..!!!
  6. statii omv,intre ruse si varna ai prima la ruse,razgrad,shumen,si vreo 2 la varna din ce stiu eu pe e70...numai bn,drumuri bune. .
  7. la multi ani alin,sanatate si putere de munca!!!
  8. georgica

    la multi ani!

    la multi ani colegului manu si tuturor colegilor sarbatoriti astazi,multa sanatate,drumuri bune si uscate...si salarizari mari :)
  9. dupa 1 octombrie 2012 conform directivei 1266 din 2009 care stabileste noi reguli pentru cele montate pe vehiculele inmatriculate incepand cu aceasta data,se va modifica.toate vehiculele aflate la prima inmatriculare trebuie sa fie dotate de producatori cu un al doilea impulsor care sa permita citirea vitezei independent de sursa utilizata pana acum.cele doua impulsoare trebuie sa genereze o comparatie intre vitezele inregistrate,astfel si tahografele cu care vehiculele vor fi echipate trebuie sa detecteze si a doua sursa de citire a vitezei. recomandarile vizeaza cresterea securitatii si increderii in tahografe si includ si furnizarea cardului de sofer cu permisul de conducere intr un singur document,extinderea utilizarii codului de siguranta atat pentru cardul de sofer,cat si pentru vehicul,incorporarea modului GPS in tahograf pentru a inregistra punctul de plecare si de sosire al cursei,dar si introducerea unor sisteme functionale,care sa permita un control avansat al tahografului digital de catre organele de control,fara a mai opri vehicolul.
  10. tin sa urez de pe acum sarbatori fericite tuturor colegilor care sunt alaturi de familie sau fac sarbatorile in parcare,sa aiba o masa imbelsugata si distractie placuta tuturor :) Hristos A Iviat
  11. bravo..felicitari,mie cel putin mi au placut filmarile ...la mai multe :)
  12. georgica

    la multi ani !

    urez la multi ani tuturor sarbatoritilor,in special prietenului meu stelu multa sanatate,fericire si putere de munca! pt toti sarbatoritii,petrecere frumoasa oriunde va ti afla :)...la multi ani!
  13. salutare,am fost plecat vreo 2 zile si acum am observat ca a disparut chestia cu reputatia..foarte bine,poate unii dintre noi sufera sa aiba multe plusuri ...si pentru virgil sa stii ca ti am dat si eu vreo 3 minusuri pentru cateva postari de alea tale una fiind cea cu ajutorul acordat colsgului si pana la urma aiesit cu pumni nu mi sa parut corect din partea ta,apoi aveai ceva la rubrica anunturi de vanzare,cresteai pretul cum vedeai pe cineva interesat,de la 90 de ron sa ajuns nu stiu la ce suma si a mai fost o chestie dar numai tin minte...ti am zis asa poate te simti mai bn,sa stii ca cateodata vorbeste gura fara tine,sau tasteaza degetele fara voia ta...dar na nu e nimeni perfect...multa bafta sa ai :)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.