Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alex_seg

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex_seg

  1. Multumesc pentru raspuns, o sa incerc si eventual o sa revin cu raspunsul.
  2. Salutare colegi. Conduc un renault premium route 450 cam prafuit si miercuri am avut neplacuta placere de a ramane in germania pe autostrada fara motorina in rezervorul din stanga, in timp cel din dreapta era un sfert. Am cautat informatii despre acest lucru si am vazut ca nu s-a mai discutat problema. Acest post ar putea fi folositor si pentru alte persoane care s-ar putea trezii in situatia mea. Rog dac este cineva care cunoaste problema, ce ar trebuii sa fac pentru a prevenii genul asta de probleme, si care ar putea fi cauza acestui lucru. Am incercat sa exclud problema furtului de motorina deoarece am site pe ambele rezervoare. drumuri bune!
  3. Salut toti colegii de pe forum. Apreciez toate informatiile puse de voi, am si eu o problema cucrand la o firma mica ' Rossik kg' si doresc sa schim "domiciliul" la kurt beyer. Daca poate cineva sa imi spuna daca,si eventual cand se fac angajari, doresc sa incerc. Am 9 luni experienta la hartl si aproape 1 an la rossik, si vorbesc limba engleza. Cel putin un numar de telefon la care as putea sa sun. Multumesc anticipat, si drumuri cat mai bune si "libere".
  4. Totusi mai stie cieneva ceva despre firma hartl trans? Mai pleaca cineva la sau de la ei? Si dece? Sau redenumiti acest topic "despre bocanci"?
  5. Cel mai sigur mod de a lua legatura cu o firma, cred eu, este prin telefon. Treaba cu cv-urile am incercato si eu pana m-am saturat sa tot trimit, pana la urma am pus mana pe telefon si am inceput sa sun. Toate cele bune! Sunt incepator, imi incerc si eu norocul.
  6. Salutare! Am trimis si eu dosarul la timisoara, pe 12 august a fost primit, m-au sunat si mi s-a spus ca pe la sfarsitul lunii o sa fiu sunat iar. Mai stie cineva cand se pleaca? Multumesc Salbatic, Foarte utila lista ta .
  7. alex_seg

    Parcare cu X5

    In nici un caz bizon... PERICOL PUBLIC!
  8. Salut colegilor. Sunt nou pe forum, am citit toate posturile voastre pe forum legate de hartltrans. Am un prieten bun care a plecat acum 2 saptamani la ei. Din cate am Vorbit cu el este multumit. este incepator la fel ca si mine. Nu ma astept sa cada miile de euro din cer. Daca mai stie cineva cand este urmatoarea plecare ,pentru ca eu astazi am trimis dosarul la timisoara, il rog sa posteze pe forum. "Sanatatea e mai buna decat toate"
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.