Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rosu

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rosu

  • Dată Naștere 04/07/1984

Profile Information

  • Locatia:
    Iasi

rosu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. M-au sunat acum 4-5 zile si au intrebat de experienta pe 40t. Doamna de la telefon mi-a spus "cei din belgia vor experienta..."
  2. Bine .., o sa imbatraneasca si o sa se pensioneze/crape toti astia experimentati, si ce o sa faca firmele de transport? O sa dea faliment, ca ei nu iau incepatori, o sa moara meseria asta! sad...ic! ps sa nu depasesti limita cind esti suparat pe vreun subiect te rog,nu ai facut-o dar e preventiv,mersi
  3. Poate pare o intrebare penibila dar mai bine intrebi decat sa golesti portofelul; daca ma angajez la o firma, la prima cursa facuta trebuie un certificat de desfasurare al activitatii sau o alta foaie precum ca nu am lucrat anterior si ca am perioada de pauza facuta?
  4. Daca se face transport in tara si am avizul de insotire a marfii sau factura, mai trebuie CMR? Ma refer la transportul in cont propriu. LE: Am gasit si raspunsul Si pentru cei care il cauta:
  5. Din tot topicul asta am inteles ca noi, cei din moldova, bucovina si dobrogea, avem sanse foate slabe de a ne suna doamna Camelia. NU va puneti sperantele doar in aceasta firma! O sa avem si noi (incepatorii din zonele mentionate) o sansa la un inceput, cand o sa apara o firma cu transporturi la rusi! Si ii mai aud pe unii ca le stricam piata muncii ca vrem sa lucram pe nimic... as vrea sa va vad inceptori zilele astea (fara pile si cunostinte).
  6. Ai depus il loc de card acea adeverina inlocuitoare a cardului?
  7. Acea hartie e ca o dovada inlocuitoare a permisului... nu cred ca e o problema. Eu am trimis la dosar o copie dupa ea.
  8. brunetu iti dorim succes din toata inima... cam toti care discutam aici cautam un loc de munca.
  9. rosu

    Repetare test

    Salutare. Am facut avizul medical si aveam glicemia usor peste limita normala... mi-a trecut pe aviz sa repet testul de glicemie peste 3 luni. Daca voi pleca in afara, trebuie sa ma intorc in tara pentru o amarata de glicemie?
  10. la cnas iasi mi-a spus ca imi elibereaza in 24 de ore un fel de dovada inlocuitoare a cardului de sanatate, iar cardul propriu-zis ajunge cam in 30 de zile.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.