Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mikipo85

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mikipo85

  • Dată Naștere 07/15/1985

Profile Information

  • Locatia:
    Braila

mikipo85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Tip anunt: Oferta Localitate: Cluj Napoca Cautam urgent soferi de TIR cu experienta pentru munca in Germania si comunitate cu contract si permis de munca. Plecari la 3 saptamani dupa interviu Trimite email sau contacteaza la telefon0724356688 se cere limba germana
  2. D-na lili, bv...de cand sunteti soferita , pe camion ?
  3. iti spun eu ....salariu LOTERIE , nu stii niciodata cat iei , astepti cu nerabdare ziua de 15 , sa bagi cardul sa vezi cat ai , ori 50 mil , ori 20 mil , ori 1 mil jumate , masinile...cum nimeresti , sunt lucruri care ti se imputa tie ( un cauciuc.. etc .) ...programul se respecta . mai citeste, sau postat multe cu gst stadler
  4. As dori sa "aud" pareri , impresii din partea femeilor , despre ....cum e sa fii soferita de tir ...Sau din partea celor care fac echipaj , sot-sotie . am inceput scoala de soferi ,categ c- ce, si imi doresc sa fac echipaj cu sotul meu .
  5. vineri fac 2 saptamani , si nu am primit nici un raspuns, am sunat la ei dar nu imi raspunde nimeni la telefon! oare asa procedeaza astia cand nu mai au nevoie de personal ?te poate suna si peste 1 luna - 2 , si te vor intreba daca mai esti disponibil .
  6. stadler = salariu "loterie" , nu stii niciodata cat iei (acum iei 60 mil , luna urmatoare 28 ) , nu se merge cu magnet, se respecta programul . Nu se merge cu rezervorul gol , cum scrie colegu de mai sus, rezervorul gol- daca ai vandut tu motorina ! Cat despre camioane parazitate de paduchi ...asta poti intalni si la alte tiruri, nu numai la stadler . Jigniri din partea austriecilor = nu m-a jignit nimeni pana acum. Lucruri adevarate si neadevarate .
  7. Stiti firme care angajeaza si cupluri, pe tir ...?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.