Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Cobi

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Cobi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Cobi

    NU va mai chinuiti !!

    Este adevarat ca noi incepatorii mergem si lucram pe bani de nimic,dar ce alta solutie am avea? Am cautat de m`am plictisit o firma care angajeaza incepatori,intr`un final am gasit una care ma plateste la inceput cu 25 euro/zi,unde o sa stau cel mult 2 saptamani plecat (lucru care imi convine).Stiu ca nu e o meserie usoara,dar ca sa ajung ca la un moment dat sa pot sa`mi intretin familia dintr`un salariu decent trebuie sa trec si prin asta,interesul meu e sa invat si mai apoi sa pot sa am pretentii........ Daca pt noi incepatorii exista si alta modalitate mai buna......sa ne spuna cineva cu mai multa experienta. Multumesc.
  2. Salutare colegi, am si eu o intrebare,cum ati procedat pentru a va inscrie la trota? Ati sunat ,sau ati trimis pe mail CV-ul,si dupa aceea ati fost contactati de catre ei? Daca putete sa ma ajutati si pe mine cu un nr. de contact sau dupa caz un e-mail. Va multumesc!
  3. Colegu Adrian93,e cat se poate de posibil sa fie asa,eu nu am nici un fel de amanunte despre ei. Mie mi s`a parut curios ca au de foarte multa vreme anuunt de angajare,cred ca de vreo 2-3 luni,poate din cauza conditiilor nu se ocupa posturile. Ce sa zic.....sper ca intr`un final sa gasesc si eu ceva cat de cat decent. Multumesc pentru sfat.
  4. Salutare,de cateva luni caut si eu o firma care sa angajeze soferi pe camion fara experienta,nu am gasit inca desi am incercat in in multe locuri,astazi am sunat la o firma din Sibiu care m`a acceptat la interviu,cu conditia sa vin insotit de un sofer cu experienta pt a forma un echipaj. Daca este vreunul dinntre soferi care au experienta si vrea sa ma ajute in sensul asta as fi bucuros. Firma se numeste Q-DOZ,iar alte amanunte nu le stiu(posibil ca altii soferi sa stie). Multumesc. Ionut. 0766452822
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.