Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

narcis79

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de narcis79

  1. Inca o data imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Cred ca mi-ati sters si cealalta postare referitoare la asta. Va rog sa-mi spuneti in ce sectiune ar trebui sa postez. Multumesc ! Iar cu privire la subiect astept mai multe raspunsuri clare.
  2. Salutare , rog pe colegii care stiu sa-mi spuna cam cat m-ar costa taxele de drum pentru un cap tractor euro 3 din Romania pana in Franta si inapoi cu o semiremorca. Care sunt varianteie cele mai ieftine (pe nationale sau pe autostrazi). Sau in cel mai fericit caz daca stiti pe cineva care ar putea sa-mi aduca 2 semiremorci din Franta pana la Arad. Multumesc!
  3. Sal, iti dai seama cati o sa umble creanga pe strazi cu masunile la pretul asta? daca la pretul actual s-au dublat dar asa? Apropo se zice ca s-a descoperit de mult timp ca se poate folosi in loc de carburant ELECTROLIZA APEI dar e tinut la secret(parte din cei ce au facut sapaturi in acest sens au murit). Continuam?
  4. narcis79

    Setra

    am de vanzare 2 capace de Setra pentru motrica vezi in ''vanzari''
  5. narcis79

    vand chingi

    cat e cricul? e dela albastru? dar pretul unei chingi?
  6. vind 2 capace de roata 22,5 pentru puntea motrica din fibra de sticla pret 300 ron
  7. Salutare, daca ma poate sfatui cineva cum sa rezolv urmatoarea problema:la un MAN tg din 2002 mi-a ramas aeroterma pe viteza maxima a ventilatoarelor orice comanda i-as da din comutator pe Auto sau in alta parte. va rog daca s-a mai intamplat cuiva sa- mi spuna ce ar trebui schimbat sau reparat. multumesc
  8. Salutare, din cate stiu eu la TGA este o problema cu apa la garnitura capacului de la distributie. Cred ca aia trebuie schimbata ,este de tabla si se corodeaza si permite apei sa treaca in ulei dupa care probabil ti-o da pe epurator.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.