Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

incepator

Members
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

incepator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegi, as dori un sfat din partea voastra, Am intentia de a lua un gps mai nou dar sunt cam nehotarat, nu stiu ce sa aleg, un Pilot One de 7" cu 256 ram, sau sa iau un Tab 3 de la Samsung tot de 7" cu procesorul de 1,2 ghz si 1giga ram, si Igo Primo2 instalat, Imi puteti da o sugestie ? Multumesc
  2. Dar dosarul ramane la ei sau doar il verifica, te inregistreaza si te intorci acasa cu el?
  3. Salut, Ai putea da ceva detalii despre aceasta firma Bertalan Transporte, daca spui ca ai lucrat la ei, sau care ar fi soferul ideal pentru ei ? Multumesc
  4. De o perioada de timp nu vad ca cineva sa spuna ca a fost chemat de cei de la hartltrans, dosare vad ca se tot trimit dar raspunsuri nu prea vin. Oare cei de la hartltrans au incalzirea pe lemne sau gaz metan? daca e pe lemne le va fi de mare folos dosarele primite. poate nu e chiar asa, dar ma intreb oare ce face cu miile de dosare primite lunar, crdeti ca le depoziteaza undeva .
  5. SIncer tot nu inteteg de ce trebuie sa depui personal dosarul la hartltrans, ei nu au auzit inca de curier rapid sau chiar email, tre sa faci cumva si vre-o sedinta foto cand ajungi acolo, pentru cei din Timisoara mai inteleg, dar sa vii de la capatul celalalt al Romaniei sa depui personal un dosar sunt niste bani care tre sa ii cheltui, si nici nu esti sigur ca te vei fi chemat.
  6. Acum parerile sunt impartite, unii au fost multumiti alti nu, aici e bine ca, ca incepator capeti ceva experienta in condus dupa 6 luni de condus cred ca ramai cu ceva experienta, partea buna e ca nu dai bani din buzunar sa iti capeti acea experienta. PS: de ce 200e pe telefon?
  7. Am si eu o intrebare: Cat timp este valabil acel card european de sanatate ?
  8. Lista cu actele ti le trimite doar pe fax! Maine, 13.10.2013, o sa scanez lista cu actele, dar pana atunci o gasesti aici: viewtopic.php?f=172&t=4263 ! Mersi pentru raspuns, am vazut lista postata aici dar tinand cont ca e din 2011 ma gandeam ca pana in 2013 a mai suferit modificari sa mai simplificat aceaa lista, dar se pare ca trebuie sa pui la dosar aceleasi acte.
  9. Dar de ce acte ai nevoie la dosar iti spun prin telefon sau le trimit prin email
  10. salut un nr de telefon ai ?? De un raspuns la intrebarea asta as fi interesat si eu. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.