Jump to content

dumitrumirzea

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  buzau

dumitrumirzea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. ceva timp in urma cautai ceva de lucru pe tir,daca stii vreo firma dam si mie pontul eu am ce exerienta,vorbesc italiana,te iau cu mine pana te formezi.tel.meu 0040763733467 dumitru,din buzau
 2. colegilor eu am achitat amenda de 113,88euro pe loc,dar faptul ca nu aveam aparatul OBU in geam miau tras inca 700euro pe care nu iam avut,si miau retinut permisul,problem este ca nu stiu unde sa platesc amenda la noi in tara, ei miau dat o fila de varsamant la posta lor dar nam posibilitate sa merg acolo.datimi va rog o adresa unde pot plati in contul lor si unde sa ma adresez pentru permis.La politia locala miau spus ca nu stiu ce sami spuna.daca ati mai patit indrumatima,datimi un nr. de telefon pentru informare. va multumesc.
 3. buna ziua,vreau sa relatez un caz,am tranzitat slovakia,fara sa stiu,fara sa-mi dau seama am trecut din polonia in ungaria,pe ruta presov-kosice din slovakia,fara sa platesc taxa de tranzit si nici aparat de taxare (OBU)nu detinea camionul,eu nam stiut,am mers inainte pana la KOSICE cand am fost oprit amendat pe loc cu 113,88euro,alta amenda la pachet de 700euro si permisul pe care mi la oprit garantie dar numi dau seama carei greseala de mia oprit permisul si cand pot sal recuperez daca nam posibilitate sa platesc amenda repede;daca cineva poate sa majute cu sfaturi as putea sa transfer amenda in tara ,numi dau seama amenda am primito eu sau societatea de transport,cui trebue sa ma adresez,cei de facut.va mutumesc.lasatimi o adresa ceva.
 4. colegilor ,va povestesc o intamplare fff recenta,pe data de 01/12/2011 tranzitam slovacia prin loc.KOSICE,mai aveam 500m si tereceam in ungaria,fiind la prima cursa ,venem incarcat din polonia si descarcare la bucuresti,aproape la esire din polonia am platit doua taxe de drum,miam continuat drumul pana in punctul sus mentionat,fara sami dau seama ca tranzitez SK. si trebue sa platesc taxa de drum,ma oprit 2 masini de pol. mia cerut toate documentele,permis,atestat,cmr,tot ce trebuia,mia cerut sa prezint aparatu de drum toll sau cum ii spune,iam spus ca nuam sunt in tranzit,in final vroiau sa ma retina,dar avand incarcatura mia dat o omenda de 113,88 euro,care am platito pe loc cu un card, o amenda de 700 euro,care trebue so platesc,ei spuneau ca trebue so platesc la ei nu in romania,si mia retinut permisul.acum am ramas si fara munca si nustiu unde sa ma adresez sami dea permisul,amenda o so platesc cand fac bani.ajutatima va ro cum procedez,banuesc ca nu era drept sami retina permisul pentru tranzit. VA MULTUMESC .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.