Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cristihd

Members
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristihd

  1. Am stat de vorba cu un coleg care lucreaza la Alexander Int. si zicea ca intr-o saptamana dormea cate 8,9 ore, sa fie adevarat? Cu banii zicea ca sunt ok, a lucrat 6 luni la ei si a avut nevoie o luna sa isi revina.
  2. Daca nu am mai lucrat din luna mai 2013, poate sa imi spuna cineva cat m-ar costa cardul european de sanatate?, cat trebuie sa platesc din urma pentru fiecare luna sau cat m-ar costa cardu in situatia mea. Astept un raspuns, multumesc. Drumuri bune si LA MULTI ANI !
  3. Merci colegu "btr", am toate atestatele, inclusiv ADR dar nu am experienta pe tir, doar pe 7,5 t
  4. Daca stie vreun coleg daca H.ESSERS are si camioane de 7,5 t si daca angajeaza. Merci. Drumuri bune.
  5. Sunt si oameni buni printre titulari, tot respectul ptr.ei care nu au uitat de unde au plecat, dar sunt destui care lasa mult de dorit, unii chiar au impresia ca sunt ei proprietarii tirului iar daca fac ei greseli(fac si ei ca numeni nu e perfect) il trage deoparte pe "nenea patronu" si i explica ca tu nu stii ( adica mai pe romaneste"te sapa"), ca sa iasa ei cu fata curata si nu o sa te creada pe tine nimeni ca doar el e titularul si pe el il crede.
  6. Daca nu trimiti toate actele care ti le cer ei la dosar nu te accepta, trebuie sa le trimiti absolut tot caci altfel nu o sa te sune niciodata si o sa astepti degeaba un telefon de la ei.
  7. Sal. si eu cred ca nu e prea bine la Dumagas ptr. ca am vazut anunt ca angajeaza soferi si intr-un ziar local pe judetul HD, inseamna ca ceva nu e in regula acolo si cauta in disperare dupa soferi
  8. Truck Ierbac, din cate am auzit are garajul la Bruxelles, sunt 2 frati patroni, pe unul il cheama Liviu, au vreo 25,30 de camioane,transport pe comunitate, am un nr. de telefon a lui Liviu (daca o mai fi valabil)0032496697541, din cate am auzit salariu e la inceput 1500 euro,nu stiam de garantie ptr. incepatori,parca te trimitea cu cineva o luna pe cheltuiala ta(mancare...) si dupa aceea iti da camion daca esti stapan ca poti merge singur.Informatiile astea le detin de prin luna noiembrie anul trecut
  9. eu cred si sunt sigur ca suntem adanc infipti si nu cred ca o sa ne mai scoata nimeni, nici ministru de finante al Suediei
  10. Astia-s dezastru social. Ar fi buni la conducerea tarii, ca oricum nu intelegem nimic nici de la astia care sunt acum. Tari de tot.
  11. Asa e "Winis", dar sti cum se spune:" banii nu aduc fericirea, dar o intretine", cam asa e si cu tiru. La un moment dat o sa cunosti Europa, de ti se acreste, ai sa vezi si tiruri in vreo 2 ani de soferie pe comunitate, de o sa te saturi, iar la un moment dat nu o sa mai fie nici o placere o sa fie o obligatie.Nu treb. sa te descurajezi ca totusi fata de alte meserii e mai bine platita si ai multe oportunitati.
  12. Fiecare cu parerea lui, dar si dupa ce faci cursele alea lungi de vreo 4,5 ori si cunosti locurile cum iti cunosti judetul de domiciliu? Eu cred ca daca am fi platiti cu un salar de 1000 RON nu am mai lucra pe tir numai de dragul tirului si am sta pe aici pe langa casa pentru banii astia, dar ptr. faptul ca se castiga mai bine facem sacrificile care le facem.DRUMURI BUNE (parerea mea)
  13. Mai fratilor, chiar asa mare e "dragostea"asta pentru niste fiare, in care ne petrecem cel mai mult timp decat sa fim in jurul casii pe langa familie? Nu cred, eu zic ca toti facem in primul rand ptr. bani si pe urma ne mai aducem aminte si de cabina etc,etc,s.a.m.d.....Placerea o fi in primul an de soferie, dar pe urma se cam termina si cu placerea. DRUMURI BUNE
  14. Orele de conducere de la scoala te ajuta binenteles, dar in ziua de azi maj. instructorilor te baga repede in examen sa termini sa vina altii sa le ia banii.Dar de condus o sa inveti cand o sa ajungi tu pe masina, iar daca ai noroc sa prinzi cu un titular cumsecade sa iti explice, sa aiba putina rabdare, sa nu uite ca si el a fost incepator candva, ca sunt destui artisti care sunt fitosi..., iar daca nu, si esti singur pe masina cu atat mai bine, nu ai ce face si ajungi in unele situatii mai dificile si treb. sa te descurci, azi faci o greseala, maine nu o mai faci, mai tragi cu urechea pe la unu altu si iti ramane in minte ce a patit ala sau cum a rez. o probl. altu. Dar trebuie sa iti si placa ca daca nu....
  15. Sal. Merita colegu "Winis", dar sa nu ai si tu norocul sa te doara degetele scriind aici pe forum pana gasesti ceva de munca.
  16. Sunt si soferi cu experienta care ar lucra si pe mai putin,ca s-au saturat de promisiuni pe bani multi(tepe),sau nu au unde lucra sau unii dintre ei nu sunt inca siguri pe experienta lor,dar nu se arata si nici nu o sa recunoasca ca e asa.Nu generalizez. Sunt si soferi, binenteles, toata stima pentru ei, care se respecta si nu bat drumurile pe oricat si orice.
  17. Sal. colegu Claudiu88,felicitari ptr. faptul ca o sa devii tatic, dar sa il barfesti pe fratele tau chiar aici pe forum,chiar daca ai dreptate,nu cred ca e prea corect (o sa se fereasca multi colegi de tine)
  18. Sal. Cardu de sanatate mi se pare cam mult 600 ron,dar ar mai fi si pasaportu.
  19. Mersi ionutzu89, o sa imi bag dosarul si eu, poate pana atunci o sa fi titular si ma iei cu tine daca tot suntem din zona amandoi.Ceva experienta am, dar prea putina.
  20. Sal. Ionutzu89 cati bani ai castigat intr-o luna ca ajutor sincer,ca ma intereseaza, daca i treaba buna as veni si eu la ei. Ai mai lucrat pe tir pana la ei?( daca nu te deranjeaza)
  21. Sal.Ceva nu era in regula ca prea angajau fara experienta unu dupa altu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.