Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Traian

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Traian

  1. La sfarsit de luna ai sa plangi cel putin dupa 2000 Km. In contract scrie ca toate traseele trec prin Luxembrug . Dupa ce tea prins toate traseele sunt pe Franta pe nationale poate si chiar prin munti , in functie de unde trebuie sa descarci . Sunt o gramada de firme care au de recuperat bani de la ei in momentul de fata daca vreti sa lucrati pentru motorina , cauciucuri , piese de schimb luati legatura cu ei . Daca aveti nevoie de bani cautati pe altii. BISCORYNE (CIPRUS) + AEDIFICIUM (SUCEAVA) = Vlad Tepes mic copil pe langa ei . Grija mare la biletele la ordin si filele de cec in alb care le cer ca cu ele o sa va ameninte tot timpul! Si mai nou nu mai au contractul de Italia - Anglia . Au un contract cu o firma din Danemarca dar va spun ca intre colegi ca "vulpea isi schimba parul dar naravul ba" . Daca vreti sa stati plecati de acasa de a le face lor buzunarele mari nu aveti decat.
  2. Traian

    MAN Erori

    Buna ziua , stie cineva ce inseamna codurile acestea si cum se pot remedia ? Codurile sunt : EDC03063-01 & FRF0697-00
  3. Traian

    MAN Erori

    Multumesc pentru raspuns , dar imi puteti spune va rog frumos cum se poate rezolva chestia aceasta cu ZBR 4402 , ca presupun ca pentru celalalt cod trebuiesc schimbate doar placutele de frana nu ?
  4. Traian

    MAN Erori

    Buna ziua , am si eu o problema cu un Man TGA 18.460 imi tot apare in bord doua erori ZBR 04402-04 si EBS 03221-31. Ma puteti ajuta si pe mine va rog?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.