Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cominit

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    cominit

cominit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. printr-o intamplare am aflat ca dl. DANIEL STIUBE raspunde si de CAN TRANSPORTE ,patronata tot de turci,iar sediul din romania este in oradea pe strada simion barnutiu nu cunosc nr.Daca dumneata domnule spui ca esti reprezentant al acestor firme de ce nu primesc soferii salariile la timp?de ce se roaga de patroni sa le dea banii munciti de ei ?de ce nu iei dumneata masuri?
  2. CAN TRANSPORTE nota 1 nu se dau banii la timp,cam la trei luni ,asta daca stai cu gura pe iei sa-i primesti.
  3. mare dreptate are colegul popica cu fedex .fratele meu a lucrat la CAN TRANSPORT acum vreo trei luni in urma si nu i sau dat doua salarii patronul spunand ca nu are bani,deci a muncit degeaba doua luni,deci FERITI-VA DE CAN TRANSPORT ,MARE TEAPA VA LUATI.
  4. Salut colegi,stie cineva detalii,cum platesc , conditiisi orice alta informatie despre CAN TRANSPORTE? Stiu ca lucreaza in echipaj .Amai lucrat vreun coleg acolo?asi dori sa merg si eu dar astept niste informatii de la voi cei care ati lucrat acolo sau mai lucrati.
  5. eu nu vb. aiurea,am fost doua saptamani la ei,o saptamana pe masina iar una pe camera,mam intors duminica 28aug.cei vechi au intiietate,nu am creat nici o problema ,am totusi 18 ani experienta si cunosc europa,intri doar daca ai pile sau dai spaga disponentului(ionut,alin,rares s,a)altfel stai pe camera pana te da afara,te trimit in tara fara drept de apel.sustin si mentin in continoare ca este o firma neserioasa.FERITI-VA DE KURT BEIER.o sa fac tot posibilul ca neregulile din firma si anume cele cu spaga date disponentilor sa ajunga la conducerea companiei.eu am pe cineva stabilit in dk.care ma ajuta sa traduca in daneza si sunt sigur ca se va afla de nereguli.chiar o sa mearga personal sa discute cu conducerea.
  6. fratilor mare grija la firma kurt beier.o inselaciune mai mare nu am vazut.am stat doua saptamani la padborg dk.pe camera mai ceva ca le armata,si nea trimis acasa 14 soferi nu sau gandit ca am facut cheltuieli ptr plecare.intiietate au soferii vechi care atunci cand vin din concediu cer masina pe care au lucrat,te da jos de pe masina ,mai stai cateva zile atarnache dupa care iti dau cu piciorul,suntem doar de umplutura.au fost altii care au dat spaga la zalau 400 de euro,si urmeaza sai trimita acasa.incercati in alta parte dar nu la kurt beier ca luati teapa.
  7. intradevar salariul este fix 1500 euro.eu personal am plecat din cluj dar nu mi-au cerut comision iar de plecat am fost dusi cu o masina a firmei la care nu am platit nimic,ce este drept ca am fost doar sase soferi ,restul urmand sa plece cu autocarul la care plateau cam 160 de euro.mare lucru de conditii nu ne-au spus am aflat cate ceva de soferii mai vechi.spuneau ca mare stres nu este atata timp cat iti vezi de treaba ta,sunt corecti cu banii,din pacate nu am aflat la ce perioada se pleaca acasa,erau colegi care nu plecasera de 10 luni in concediu.,am inteles ca dureaza pana iti da drumul sa pleci .
  8. salut colegi.multumesc ptr raspuns,am fost chemat la padborg,astept masina.eu greseli pe traseu nu am facut mam incadrat in timp,am livrat marfa,am incarcat corect,chiar ma gandeam ce anume am facut ca sa ma dea afara dar te poti astepta la orice.
  9. salut colegi .sunt nou pe forum ,va rog sa-mi dati si mie mai multe informatii despre firma kurt beier.eu lucrez de 2 saptamani la ei pe acelasi camion,numai ca acum ma cheama la garaj ptr a preda masina unui alt coleg.specific ca eu am lucrat cu un dispecer care vorbea lb. engleza ,eu nestiind nici o lb straina,este posibil sa ma dea afara din acest motiv/?la angajare miau spus ca nu este neaparat nevoie de lbstraina ca au dispeceri romani.nu ma vaiet de oase rupte numai ca am facut cam multe cheltuieli ptr plecare si sa ma trezesc acum ca ma da afara...de la aceasta firma a mai trecut cineva prin asa ceva?se schimba masinile de la un sofer la altul?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.